Neretko čujemo da su godine samo brojka, datum koji kreira krštenicu. A zapravo samo odraz u ogledalu i duh koji nosimo su istinski pokazatelj kako nosimo životni staž.

Složićemo se, lepota je u oku posmatrača, ali i u načinu života i nege. Biti pušač, ili samo boraviti u sredini okruženim dimom, nema baš mnogo razlike po posledice koje organizam trpi. Hraniti se zdravo, boraviti na svežem vazduhu, imati fizičku aktivnost mnogima će sada zvučati nerealno u urbanom načinu života. Zar ne? Međutim, organizam će poslati jedan veliki osmeh zahvalnosti svakog jutra kada se pogledamo u ogledalu ukoliko sledimo sledećih par koraka u svakodnevnom životu.

#1 Planiram obroke unapred

Zamenite prvu jutarnju kafu toplom limunadom, te ubrzajte metabolizam. Ukoliko ustajete jako rano, i nemate dovoljno vremena za doručak pre posla, ne zaboravite da spakujete doručak bogat kombinacijom ugljenih hidrata i proteina, i zasigurni smo da ćete preskočiti pekarske izloge sa mirisnim pecivima koja vas mame svakog jutra dok koračate ka poslu. Nakon 5 časova po doručku, napravite mini pauzu te je posvetite ručku koji će ovog puta činiti meso ili riba uz omiljenu salatu. A večera? Ne bi je trebalo preskakakti, ali svakako pojesti nešto lagano poput tunjevine i zelene salate. Zvuči lako, da?

Povezana vest:  Predstavljamo PowerShot G9 X Mark II

#2 Vežbam, dakle postojim

Možda nemate dovoljno vremena za teretane, fitness centre, ali svakako 3 dana u nedelji možete izdvojiti za svoje telo 1 – 2 sata za brzi hod sa partnerom, najboljom prijateljicom. Ne zaboravite! Šetnja sa kućnim ljubimcem je često odlična zamena. Neće vas zapitkivati suvišna pitanja, a zajednički ćete uživati u istraživanju novih krajeva.

Povezana vest:  Novi LG Bluetooth zvučnici za ljubitelje vrhunskog zvuka

#3 Čuvam lepotu uz prirodu

Godinama dolazi do drastičnih promena i na koži.  Koža postaje suva, perutava i osetljiva, a manjak estrogena dovodi i do naglog gubitka čvrstoće i elastičnosti. Duboke bore postaju izraženije, a javljaju se i prve pigmentacijske mrlje. Briga o koži važnija je sada više nego ikada. Pravilna svakodnevna  i dodatna nega neophodne su za sprečavanje naglog starenja kože i održavanje lepote. Stoga u redovnoj dnevnoj nezi neophodno je imati proizvod koji će bogato hraniti, učvrstiti kožu, te popunjavati bore.

Povezana vest:  NOVE KAFE ZA VRELE LETNJE DANE - NESCAFÉ 3u1 FRAPPE I NESCAFÉ 3u1 KOKOS

Hranljiva formula za podmlađivanje suve kože

Bogata i hranljiva formula Nuxuriance® Ultra Obnavljajuće bogate kreme za suvu kožu inovativnom formulom s bi-floralnim ćelijama dragocenog šafrana i bugenvilije stimuliše proizvodnju novih ćelija kože, popunjava je i učvršćuje.

Ekskluzivan prirodni kompleks (ekstrakt morske alge, polisaharidi planktona, ćelije kakaa, mikrohijaluronska kiselina) u trenu zaglađuje i hidratizuje kožu. Ulje bele limante (lat. Limnanthes alba) intenzivno hrani suvu kožu, dok ekstrakt organskog maka povećava vlažnost kože i hidratizuje je.

Rezultat: Koža je obnovljena, popunjena i učvršćena, intenzivno nahranjena i vraćen joj je savršen osećaj prijatnosti.

Cena, 50 ml: 4.800 rsd

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs