U brzom tempu svakodnevice, svi od vas traže vreme koje često nemate. Porodica, prijatelji i različite obaveze čine da jurite na sve strane, preopterećeni ste dnevnim zahtevima, pod stresom, a sa druge strane pod pritiskom očekivanja da izgledate kao da ste „provučeni“ kroz Instagram filtere. Iako znate da to nije realno, često zaboravimo da su očekivanja koja treba da ispunimo zapravo ona prema sebi.

Praznici su najbolje vreme da ponovo pronađemo vremena za sebe, i probudimo zaljubljenost u sve ono što zapravo jesmo. Da bismo vam pomogli i vreme sa samim sobom učinili još zanimljivijim, pravi je trenutak za dolazak sve popularnijeg brenda, koji je svojom inovativnošću prodrmao beauty svet. FOREO je najzad u Srbiji, u misiji da vam pomogne da se okrenete sebi i podstakne vaše samopouzdanje. Uređaji ovog švedskog brenda, LUNA play plus, četkica za lice za sve tipove kože, i ISSA play, električna četkica za zube, dostupni su DM drogerijama širom Srbije! Kao poklon lepoti u prazničnim danima, FOREO podržava vaše dragocene trenutke nege, čineći da dnevni rituali postanu nikad jednostavniji.

Ove četkice osmišljene su tako da poboljšaju i, u isto vreme, olakšaju vašu svakodnevnu beauty rutinu. Poznati su po savršenoj kombinaciji naučnog pristupa i vrhunske tehnologije, a u njihovu efikasnost, praktičnost i neodoljiv dizajn, zaljubićete se na prvi pogled. Ipak, još važnije je što ćete se nakon prve upotrebe, zaljubiti u sebe!

Povezana vest:  Avon donosi novi Vitamin C serum

Uz LUNA play plus i ISSA play četkice, nega o licu i zubima postaće lagana i prijatna, a rezultati neverovatni toliko da nećete moći da skinete osmeh sa lica!

FOREO – NENADMAŠNE BEAUTY INOVACIJE

Švedski brend FOREO ima za cilj da vas ojača kako biste živeli kvalitetnije. Samopouzdanje čini život boljim, i taj stav nas pokreće da vredno radimo i stvaramo pionirske proizvode koji pozitivno utiču na vaše blagostanje, promovišući veru u sebe. Naš pristup je hrabar: ne unapređujemo tek tako postojeći dizajn, već ga rušimo do temelja i gradimo ispočetka. Ova kreativna destrukcija je u centru svega što radimo, što se i vidi u našim jedinstveno dizajniranim proizvodima.

Brend je uveo revoluciju u beauty industriju 2013. godine lansiranjem višestruko nagrađivanih LUNA  uređaja za negu lica. Originalna rešenja vrhunskih specijalista nadmašila su kozmetiku, pružajući samopouzdanje milionima, inovativnim i funkcionalnim proizvodima.

Više informacija o kompaniji FOREO možete pronaći na www.foreo.com.

MINUT UJUTRU, MINUT UVEČE DO BLISTAVE KOŽE

Izdvojite minut pre nego što izađete iz kuće ujutru, i minut kada se vratite nakon napornog dana. Da, dovoljno je samo dva minuta dnevno da FOREO LUNA play plus pruži pravu negu i zabavu – pored toga što dubinski čisti i oplemenjuje kožu, lagane vibracije ostavljaju prijatan osećaj na licu. Po dosadašnjem iskustvu korisnika, zdraviji izgled kože je dokazan u 87 odsto slučajeva, a dubinski očišćena koža u 97 odsto*.

Povezana vest:  DIESEL šok za prolece 2017 - Rušite zidove, širite ljubav

Za 120 sekundi dnevno, ovaj uređaj ukloniće 99,5 odsto nečistoća, sebuma, mrtvih ćelija, pa i upornih ostataka šminke, a da pritom i obnavlja teksturu kože i ujednačava ten. U Srbiji su LUNA play plus uređaji za sada dostupni u dve nežne boje, biserno roze i ljubičastoj.

NAČIN UPOTREBE

  • Na čisto lice bez šminke nanesite proizvod za čišćenje lica. Navlažite LUNA play plus uređaj i uključite ga.
  • Laganim kružnim pokretima LUNA play plus uređajem čistite kožu lica jedan minut. Posvetite pažnju svim delovima svog lica.
  • Isperite i obrišite lice. Nastavite sa uobičajenom rutinom nege lica – nanesite proizvode za negu ako ih koristite.

Mali, ali moćan LUNA play plus aparat dopadljivog dizajna, napravljen je od ultra-higijenskog silikona i pogodan je za sve tipove kože. Potpuno je vodootporan, a na raspolaganju je 400 upotreba do zamene jedne AAA baterije, i upravo je ta dugotrajnost, uz pristupačnu cenu, među najvećim prednostima ove jedinstvene četkice za lice.

DA LI SE TAJNA SAVRŠENOG OSMEHA KRIJE U SILIKONU?

Povezana vest:  Boostujte svežinu vašeg lica i pogleda uz Minéral 89 liniju

Pranje zuba je kratka, ali nekada i dosadna rutina. FOREO ISSA play elektronske četkice već pri prvom korišćenju pretvaraju rutinu u zabavu. U pitanju je prava revolucija kompanije FOREO, koja je prva u svetu počela da koristi silikon u industriji oralne higijene. Tehnološke inovacije i vrhunski dizajn sa antibakterijskim silikonom imaju neverovatne rezultate, a svojim prijatnim pulsiranjem, ISSA play efikasno čisti i polira zube uklanjajući kamenac, ne oštećujući zubnu gleđ.

NAČIN UPOTREBE

  • Na glavu četkice staviti pastu za zube koju inače koristite.
  • Trljati na isti način kao pri pranju zuba bilo kojom običnom četkicom.
  • Uređaj će tokom dva minuta rada praviti pauzu od pulsiranja na svakih 30 sekundi, radi podsećanja da treba preći na sledeći na sledeći deo vilice.

Čak 9.000 soničnih vibracija u minutu masiraju desni zahvaljujući mekanim i fleksibilnim silikonskim vrhovima. U Srbiji su dostupne u kobalt plavoj i biserno roze boji, a svojim prepoznatljivim dizajnom, ISSA play će ulepšati svaki beauty kutak. Idealna je i za putovanja jer je primetno manja od ostalih elektronskih četkica. Sa dve AAA baterije omogućeno je čak 800 upotreba, odnosno šest meseci bez razmišljanja o zameni baterija.

LUNA play plus uređaj i ISSA play četkicu za zube možete kupiti u DM drogerijama po preporučenoj ceni od 5.549,00 dinara.