Ženska i elegantna kolekcija satova TAG Heuer Formula 1 Lady kompletno je redizajnirana.

Nova glavna karakteristika sata je zamenljiva narukvica koja omogućava da se sat prilagodi svakodnevnim modnim kombinacijama današnje poslovne žene.
TAG Heuer Formula 1 Lady je moderan sat koji je kombinacija sportskog i kežual životnog stila.. Ovaj glamurozan model kreiran je za žene koje vole da žive po sopstvenim pravilima. Savršen je spoj modernosti i funkcionalnosti.
Upravo sada u 2018., TAG Heuer je reinterpetirao ovu slavnu kolekciju serijom kompletno redizajniranih satova koji mogu biti apsolutno peronalizovani zahvaljujući zamenljivoj narukvici sata.
Novi oblik, novi materijali, novi brojčanici i nove narukvice su pravo osveženje za legendarnu žensku kolekciju satova. Svaki detalj sata nosi obeležje TAG Heuer Formula 1 serije i prerađen je kako bi sat bio savršen komad elegancije sa ženstvenim oblinama.

Povezana vest:  Ne propustite veliku letnju završnicu ključnu za lepotu i zdravlje vaše kože!

Dakle, kućište od poliranog i brušenog čelika ili s crnim PVD premazom, elegantnim prečnikom od 32 ili 35 mm, sadrži oblik tonneau koji je preuzet od modela TAG Heuer Formula 1 za muškarce. Celokupna krivulja kućišta i lugova je rafinirana, dodajući ženstvenost satu. Korona sata sadrži karakteristične zareze.

Što se tiče zamenjive narukvice sata, ona može biti sportska ili elegantno klasična.
Dostupne su u braon, plavoj, beloj crvenoj ili crnoj koži ili mogu biti od metala. Izbor narukvice satu daje kežual ili elegantan sportski izgled, koji je izuzetno tražen među današnjim poslovnim ženama.

Povezana vest:  TAG Heuer predstavlja Luxury Kit za Modular 45

Još jedan novitet ovog modela je dvostruka ploča brojčanika koja dodaje kontraste, poboljšava čitljivost, kreira razmenu boja- plavi sunrey, posrebreni total crni ciferblat ili za apsolutni glamur -ukrašen dijamantima.
Novi TAG Heuer Formula 1 Lady je dostupan u širokom dijapazonu boja. Sat je vodootporan do 100m dubine.

Zahvaljujući kvarcnom mehanizmu cena sata TAG Heuer Formula 1 Lady je 1000 CHF, 950 EUR, 850 GBP, odnosno 1.000 USD.

Povezana vest:  JTI Srbija – jedan od najboljih svetskih i srpskih poslodavaca u 2018.

PHOTO: TAG Heuer