MOZZART je postavio pitanje koje se javlja od kada postoji najvažnija sporedna stvar na svetu – klub ili devojka?

Ko je prošlog leta verovao da će se februara 2018. godine Partizan i Crvena zvezda pripremati za utakmice 1/16 finala Lige Evrope? Pa to se nikad nije desilo, da dva najveća srpska kluba zajedno igraju evropsko proleće! Ali bilo je onih koji su verovali, a MOZZART im je omogućio da svoje mišljenje izraze i kroz tikete. To su među prvima učinili Dejan Dimovski i Aleksandar Stevanović. Dejan je sredinom juna 2017. uplatio tiket s tipom „Partizan će igrati u 1/16 finala Lige Evrope“, a Aleksandar u istom periodu tiket s tipom „Crvena zvezda će igrati u 1/16 finala Lige Evrope“. Dejan je pogodio kvotu 40 i na uloženih 500 dinara zaradio 20.000, a Aleksandar kvotu 50 i na uloženih 200 dinara dobio 10.000.

Povezana vest:  Labello Care & Colour

U trenutku kada su podizali novac, nisu ni slutili da je to tek manji deo nagrade koju će dobiti za veru u svoj klub!

MOZZART je odlučio da ih pošalje na gostovanja s omiljenim klubovima. Dejana u Plzenj, Aleksandra u Moskvu. Ali… Morali smo da proverimo da li su baš pravi navijači!

Pozvali smo ih da dođu na uplatno-isplatno mesto kako bi preuzeli paket kojim MOZZART nagrađuje verne igrače. Kako je od decembra, kada su naplatili dobitne tikete, prošlo dosta vremena, ni slutili nisu šta ih čeka. A čekao ih je prvo MOZZART IZAZOV u vidu lepe Tare koja je imala zadatak da ih „proveri“. Tara se predstavila kao „koleginica“, rekavši da su „i nju iz MOZZARTA zvali da preuzme paket“. Potom se izjasnila kao navijačica protivničkog kluba, i pitala Dejana i Aleksandra da li bi promenili stranu za, na primer, večeru s njom.

Povezana vest:  Ples u ritmu srca na Sava Promenadi

Da li su izdržali proverite u videu, a MOZZART vas pita – da li biste ste vi izdali klub zbog devojke?