Mladi koji žele da grade karijeru u sektoru maloprodaje i razvijaju svoje veštine uz mogućnost zapošljavanja imaju priliku da se uključe u novi ciklus Programa za razvoj menadžera (Retail Management training program).

Program kompanije Delez Srbija pruža polaznicima jedinstvenu priliku da steknu radno iskustvo u internacionalnoj kompaniji i ovladaju veštinama potrebnim za sektor trgovine.

“Program za razvoj menadžera u sektoru maloprodaje daje dobre rezultate, jer pruža mladim i obrazovanim ljudima da sva teorijska znanja koja su stekli tokom školovanja, mogu da primene u praksi i da se na tom polju usavršavaju. Drago mi je što konstantno radimo na razvoju zaposlenih, strateški zapošljavamo i sistemski razvijamo nove mlade menadžere i buduće lidere. Nastavićemo da perspektivnim diplomcima koji imaju želju da rade na sebi, pružamo neophodnu podršku, kako bismo se zajedno bavili njihovim profesionalnim unapređenjem”, kaže Ivana Pejak, direktorka za upravljanje talentima i organizacioni razvoj kompanija Delez Srbija.

Povezana vest:  Vreme je za darivanje!

Za Program za razvoj menadžera mogu da se prijave kandidati koji su svršeni studenti, imaju najviše dve godine radnog iskustva i žele da svoju karijeru grade u maloprodaji. Polaznici će proći razvojni program u trajanju od dve i po godine tokom kojih će dobiti priliku da karijeru grade u sektoru Operacija kompanije Delez Srbija, ali i u ostalim sektorima za koje pokažu afinitete i motivaciju.

Povezana vest:  NE PROPUSTITE PRVU JUTARNJU KAFICU

Nakon uspešno završenog razvojnog programa, u zavisnosti od rezultata rada i interesovanja, imaće mogućnost daljeg profesionalnog usavršavanja kao deo porodice kompanije Delez Srbija.

Zainteresovani kandidati mogu da se prijave do 20.aprila na linku https://posao.delhaize.rs/