Leto se približava – budite spremne da pokažete svoju predivnu i zategnutu kožu. NIVEA predstavlja novu i unapređenu Q10 liniju za negu tela: poznati NIVEA proizvodi, Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože, sada zatežu kožu za samo deset dana. Nove formule, koje sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, koenzima Q10 i vitamina C, učvršćuju kožu i poboljšavaju njenu gipkost.

NIVEA eksperti za negu kože razvili su Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu sa mentolom koji rashlađuje i osvežava. Losion pruža trenutni osećaj svežine umornim nogama i primetno zateže kožu za samo deset dana. Zahvaljujući NIVEA Q10 liniji za negu tela, ovog leta ćete imati dovoljno samopouzdanja da pokažete lepu i zategnutu kožu.

Povezana vest:  Kakva je uloga celih zrna žitarica u uravnoteženoj ishrani?

Gipkija koža za samo deset dana

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože i NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sadrže poznati sastojak Q10. Koenzim Q10 je prirodni sastojak kože i može se naći u svakoj ćeliji ljudskog organizma. Kako starimo, njegova količina se smanjuje usled čega opada i regenerativna i odbrambena sposobnost ćelija. „Kako bi Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože bili još efikasniji, unapredili smo njihove formulacije i dodali stabilizovani vitamin C“, objašnjava Sabin Šulc, iz Globalnog odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za negu tela. „Nove formulacije sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, Q10 i vitamina C. Zahvaljujući tome, naša nova formulacija efikasno smanjuje oksidativni stres.“ Vitamin C u kombinaciji sa koenzimom Q10 štiti ćelije kože i njenu strukturu. Nove formulacije čine kožu elastičnijom, a rezultati su primetni u roku od deset dana. Koža izgleda bolje, zategnuta je i glatka.

Povezana vest:  UGG collective predstavlja kolekciju za jesen-zimu 2018

Oslobodite se osećaja umora u nogama: mentol trenutno pruža nalet svežine    

NIVEA predstavlja i novi Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu. Veliki broj žena pati od osećaja težine i umora u nogama. Losion pruža trenutni osećaj svežine i primetno učvršćuje kožu za samo deset dana. Formulacija sadrži kombinaciju prirodnog sastojka kože – koenzima Q10 i mentola. Mentol rashlađuje kožu i osvežava je. „Osećaj težine u nogama je čest problem kod žena“, objašnjava Sabin Šulc. „Naš savet je da na listove nanesete NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože i izmasirate ih. Masaža opušta i istovremeno zateže kožu nogu.“

Povezana vest:  NEYMAR JR. i EMILY RATAJKOWSKI kao glavne zvezde REPLAY HYPERFLEX+ kampanje

Novi proizvodi su dostupni od 01.03.2018.

NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu – za normalnu kožu, 200 ml, okvirna cena na polici 564,29 din

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože – za suvu kožu, 250 ml, okvirna cena na polici 564,29 din

NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože – za normalnu kožu, 250 ml, okvirna cena na polici 564,29 din