Kompanija Soko Štark u ponedeljak 07.05. u 12h otvara svoju 13. po redu  specijalizovanu prodavnicu najukusnijih slatkiša i slaniša. Štarkova slatka riznica ovog puta približila se novobeograđanima i donela mirise detinjstva u tržni centar Stari Merkator.

Pozivamo sve sugrađane i posetioce Beograda da nam se pridruže na novoj najslađoj adresi na Novom Beogradu u ulici Palmira Toljatija 5. Povodom otvaranja još jedne Štark radnje, tokom prvog radnog dana, za sve posetioce pripremili smo slatka iznenađenja, a uz svaku kupljenu čokoladu svi posetioci će biti u prilici da od strane našeg kaligrafa dobiju svoju poruku  na čokoladi u periodu od 12-20h.

Povezana vest:  VEUVE CLICQUOT BUSINESS WOMAN AWARD U BEOGRADU!

Na još jednoj adresi, ali sa istim onim pravim vrednostima i originalnim recepturama, ova radnja želi da postane mesto okupljanja za celu porodicu. Roditelji se u njoj vraćaju i detinjstvo, bake i deke ne moraju ni da razmišljaju kako će da obraduju svoje unuke, a deca se osećaju potpuno ispunjeno jer se u ovoj radnji osećaju, baš kao što izreka kaže, kao da su u fabrici čokolade. Sa polica ispunjenih najraznovrsnijim slatkim fantazijama i jednistvenim proizvodima koje možete pronaći samo u Soko Štark prodavnicama,  pruža se ljubav koju će svi posetioci ove Štark radnje osetiti sa prvm zalogajem.

Povezana vest:  Kompanije Knjaz Milos i Bambi donirale "X box" konzole i LCD televizore dečjim odeljenjima zdravstvenih ustanova širom Srbije