Leto je zvanično počelo! Sa njegovim dolaskom svaki dan deluje kao praznik – i to je  upravo tako svake godine.

Prva pomisao većine nas, kada je leto u pitanju, je Grčka, more, sunce, prelepe plaže, dobro poznato gostoprimstvo lokalnog stanovništva i nezaobilazna grčka kuhinja. Sve nabrojano, ali i mnogo toga još su upravo razlozi zbog kojih nam je Grčka jedna od omiljenih letnjih destinacija.

Povezana vest:  Mladi u Srbiji vole da piju kafu

Poslastice i sklatkiši kao sto su grčke čokolade, različite vrste grčkih pita, mastika, masline i aromatična Grčka kafa uz dodatak mitova, običaja i tradicije i danas postoje, prenoseći se kroz generacije kao priča i iskustvo. Svako mesto u Grčkoj ima sopstvenu mikroklimu. Svako malo mesto, ostrvo i grad imaju spostvene recepte. Dan za danom možete upoznavati različite kupinarske poslastice. Leto u Grčkoj je prepuno ukusa i aroma, zelenila, voća, povrća sira, toplog hleba, maslinovog ulja, sveže ribe i morskih poldova uz prelepa vina. Vaša čula će biti počašćena uživanjem nezavisno od toga da li je reč o obilnom gurmanskom obroku sačinjenom od lokalnih proizvoda ili samo parčeta hleba prelivenog čistim maslinovim uljem.

Povezana vest:  Reebok „Perfect Split“ sa potpisom Kendrik Lamara

Zahvaljujući Super Vero prodajnim objektima, sve navedeno možemo probati i doživeti u Beogradu po pristupačnim cenama. Super Vero u svojoj ponudi ima više od 400 grčkih proizvoda iz različitih kategorija, a vase je samo da se spremite i osetite ukus Grčke već danas!