Brend Nike, u pozorištu „Duško Radović“ uz prisustvo fudbalera, članova kluba i partnera, predstavio je tri nove garniture dresova FK Partizan za narednu sezonu. Brojni gosti došli su da podrže, ali i požele sreću prvom timu u predstojećim mečevima.

Poznato je da je legendarni pisac i pesnik bio veliki navijač Partizana, te je dres promovisan upravo u pozorištu „Duško Radović“. Citati poput „U tome je snaga Partizana, igrači i navijači pobeđuju zajedno“, „Za druge se navija Partizan se voli“, samo su jedan od načina na koje je Duško Radović ispoljavao strast prema Partizanu.

Povezana vest:  JTI Srbija – jedan od najboljih svetskih i srpskih poslodavaca u 2018.

„Nike se trudi da podrži i inspiriše sve sportiste širom sveta, da uvek daju svoj maksimum i da nikada ne odustaju. Veoma smo ponosni na uspešnu saradnju i činjenicu da je upravo naš brend dizajnirao dresove za Partizan I želimo im puno sreće u narednoj sezoni”, istakao je Bojan Savić, generalni direktor kompanije Sport Time.

Povezana vest:  Black'n'Easy - prava turska, spremna za minut

„Velika nam je čast što imamo priliku da nastavimo saradnju sa svetski poznatim brendom Nike i verujemo da zajedničkim snagama pravimo dobre rezultate. Svi ljubitelji Partizana sa nestrpljenjem očekuju nove dresove koji će biti premijerno predstavljeni i na terenu u Nikšiću, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope”, rekao je Milorad Vučelić, predsednik fudbalskog kluba Partizan.

Povezana vest:  Kompanija Soko Štark podržava prave vrednosti

Nakon predstavljanja novih, svi prisutni imali su priliku da vide stare dresove iz Partizanove istorije, koje je brend Nike dizajnirao za fudbalski klub.