U cilju promovisanja ženskog treninga, sporta i zdravih životnih navika, kompanija Sport Vision, generalni distributer popularnog brenda Champion, organizovala je na Adi specijalizovani izazov za sve dame koje su htele da testiraju svoju spremnost i izdržljivost. Učesnice Champion Women’s Challenge day-a pokazale su zavidnu izdržljivost i dokazale da se redovnom fizičkom aktivnošću postiže mentalna snaga i istrajnost, neophodna za savladavanje svakodnevnih prepreka.

Povezana vest:  Sa Amstelom na finale Lige Evrope

Devojke su imale zadatak da kroz set zadatih vežbi poput izdržaja u čučnju, izdržaja na boku, plank-a, čučnjeva sa skokom, ostvare što bolje rezultate kako bi prošle u sledeći krug takmičenja. Izazov je na jednom mestu okupio veliki broj devojaka koje su se međusobno nadmetale, a titulu najspremnije ponela je ovogodišnja šampionka Ana Popović.

Povezana vest:  ETIHAD AIRWAYS UVODI ŠEST NOVIH VARIJANTI KOMPLETA ZA LIČNU NEGU U BIZNIS KLASI

Profesionalni trener Darja Zolotić i lice brenda Champion za Srbiju Marija Ranisavljević, čestitale su pobednici na pokazanoj snazi i neverovatnoj spremnosti, te uručile vrednu nagradu koju je kompanija Sport Vision pripremila.