Na modnoj karti Beograda od sada možete pronaći još jedan luksuzan brend!

XYZ abecedi svetski poznatih brendova: Burberry, Dsquared2, Hogan, Jimmy Choo, Philipp Plein, Salvatore Ferragamo, Tod’s, Valentino Garavani pridružio se i Balmain.

Nova kolekcija za jesen-zimu 2018. ujedinjena je pod imenom #BALMAINARMY.

»Praktice makes perfect« je zvezda vodilja dizajnera Oliviera Rousteinga koji u modnoj industriji važi za pravog modnog genija. On i njegov tim svake sezone iznova stvaraju pravo modno savršenstvo. Odlika ovog brenda je da se zbog vrlo visoke popularnosti ne vodi sezonskim trendovima, već pripada jednom od vodećih modnih lidera kojem se svi dive i kojeg rado prate.

Povezana vest:  LIPIKAR STICK AP+ – NOVO INSTANT REŠENJE PROTIV SVRABA!

Brend Balmain je zbog svojih pažljivo dizajniranih modnih komada, uz dobro osmišljene detalje i prepoznatljiv dizajn, poznat u celom svetu. Poznate žene koje ne skrivaju svoju ženstvenost i zavodljivost, obožavaju glamurozne Balmain komade. Sofisticirani krojevi haljina na elegantan način ističu ženske obline, a glamurozni detalji na haljinama dodatni su adut ženama snažnog karaktera koje vole da privlače pažnju. Balmain kolekcije namenjene su za posebne prilike i pravi su »statement« komadi.

Povezana vest:  Tommy Hilfiger predstavlja jesenju kolekciju TommyXZenday

U XYZ Premium Fashion Store stigli su i prepoznatljivi Balmain komadi poput elegantnih sakoa i kaputa sa zlatnim dugmićima koji predstavljaju večni modni izbor i bazu svakog ženskog ormara. Ženstveni krojevi, naglašena ramena i istaknut struk idealni su uz suknje, a istovremeno odlično izgledaju i u kombinaciji sa jeansom i majicom kratkih rukava.

Zaštitni znak ove modne kuće je upravo jedinstvenost komada. Prepoznatljivi print The Coin i Balmain logotipa na majicama kratkih rukava, zlatni dugmići i model torbe Bbox savršeni su dodaci u svakoj kolekciji.

Povezana vest:  FASHION&FRIENDS kampanja za proleće 2018 #IMPERFECT

Uz svoju žensku kolekciju, Balmain je u XYZ Premium Fashion Store uneo dodatnu ekskluzivnost i prefinjenost, kao i francuski chic. Svaki komad u kolekciji je pažljivo izabran i količinski ograničen jer moto modne kuće Balmain je da ga nose samouverene žene koje su u potrazi za ekskluzivnim komadima odeće. Muška Balmain kolekcija u XYZ Premium Fashion Store-u biće dostupna u sezoni proleće-leto 2019.

XYZ Premium Fashion Store nalazi se u Ušće Shopping Centru, prizemlje, u Beogradu.