Smejemo se, volimo i živimo – svih 365 dana u godini. Naše emocije ostavljaju trag na našoj koži, ali mi ne bismo ni hteli to da menjamo. Ono što želimo je proizvod protiv bora koji pruža koži upravo ono što joj je potrebno za savršen izgled. NIVEA stručnjaci za kožu su uložili puno truda kako bi vam ostvarili tu želju. Rezultat njihovog rada je najefikasnija formulacija sa koenzimom Q10 do sada.

Žene tačno znaju šta sve mogu. One otvaraju kompanije, jedna drugoj su inspiracija i podrška, istovremeno obavljaju više poslova, imaju inovativne ideje. I dobro znaju šta sve može njihova koža. One zbog toga žele negu koja pomaže koži da poveća svoju unutrašnju snagu. NIVEA Q10 POWER je savršeni saveznik u borbi protiv bora. Nova NIVEA linija nudi visoko efikasne proizvode za negu lica sa moćnim aktivnim sastojcima koji se nalaze u samoj koži – koenzimom Q10 i kreatinom.

Q10 pospešuje proizvodnju energije u našim ćelijama. Kao antioksidans, ovaj koenzim se bori protiv slobodnih radikala kako unutar tako i van ćelija. Slobodni radikali su supstance koje uzrokuju ćelijska oštećenja i ubrzavaju starenje kože.

Pored koenzima Q10, kreatin je još jedan sastojak koji povećava energiju potrebnu koži i sa razlogom se nalazi u formulaciji NIVEA Q10 POWER proizvoda: on ima važnu ulogu u obnavljanju ćelija i proizvodnji kolagena. Formulacija sa kreatinom pomaže koži da zadrži vlagu, usporava stvaranje bora i smanjuje postojeće bore.

Povezana vest:  Uz Happy Meal ponudu možete birati knjigu ili igračku

Q10 i kreatin su moćni, aktivni sastojci koji se nalaze u mladoj koži. Njihova količina u koži se vremenom smanjuje, a samim tim ona dobija manje energije za regeneraciju. Na koži se pojavljuje sve više bora i drugih znakova starenja. NIVEA Q10 POWER obnavlja zalihe energije u samoj koži i tako joj pomaže da nadoknadi sastojke izgubljene tokom procesa starenja. Rezultat: primetno glatka, čvršća koža.

Najbolja u borbi protiv bora: linija NIVEA Q10 POWER

Nova NIVEA linija sadrži visoko efikasne proizvode za negu lica sa koenzimom Q10 koji aktivira ćelije i 10 puta više kreatina u poređenju sa prethodnim formulacijama. Proizvod koji sadrži ovu kombinaciju pospešuje proizvodnju kolagena u samoj koži. Bore su primetno manje već nakon 4 nedelje, a nakon samo 2 nedelje koža je čvršća i ima lep, zdrav izgled.

Smanjuje bore za samo 4 nedelje, a za 2 nedelje zateže kožu: NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming dnevna krema

Nova NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming dnevna krema obnavlja zalihe hranjivih sastojaka u koži zahvaljujući koenzimu Q10 sa aktivnim ćelijskim dejstvom i 10 puta više kreatina*. Krema efikasno pomaže koži da pobedi znake starenja –  bore su primetno smanjene, a koža čvršća za samo 4 nedelje. Zahvaljujući zaštiti od UVA/UVB zračenja sa faktorom 15, krema štiti kožu od štetnih uticaja sunčeve svetlosti koja uzrokuje prevremeno starenje kože. NIVEA Q10 POWER + Firming dnevna krema je dostupna i u varijanti sa zaštitnim faktorom 30 ukoliko želite veću zaštitu od sunca.

*u odnosu na prethodnu formulaciju NIVEA Q10 dnevne nege

Povezana vest:  Slovenska moda u Parizu

Obnavlja kožu dok spavate: NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming noćna krema

Dok spavamo, naša koža se oporavlja od napornog dana. Njene ćelije se obnavljaju i popravljaju oštećenja. Hranjiva NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming noćna krema pospešuje ovaj regenerativni proces tako što obnavlja zalihe hranjivih sastojaka u koži pomoću visoko koncentrovanog kreatina i koenzima Q10. Pored toga, ona intenzivno hidrira kožu. NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming noćna krema efikasno i prirodno smanjuje postojeće bore i usporava pojavu novih.

 NOVO! Učvršćuje kožu za samo 2 nedelje i smanjuje bore za samo 4 nedelje: NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Pore refine krema

Specijalno razvijena za kombinovanu kožu, nova NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Pore refine dnevna krema obnavlja zalihe hranjivih sastojaka u koži pomoću koenzima Q10 sa aktivnim ćelijskim dejstvom i 10 puta više kreatina*. Efikasno pomaže koži da      spreči pojavu znakova starenja. Za samo 4 nedelje možete da uživate u novom izgledu kože – bore su primetno smanjene, a koža je čvršća. Krema je specijalno razvijena za kombinovanu kožu – obogaćena je ekstraktom algi i poboljšava teksturu kože kako bi smanjila pore. Zahvaljujući efikasnoj zaštiti od UVA/UVB zračenja sa faktorom 15, krema štiti kombinovanu kožu od štetnih uticaja sunčeve svetlost i tako sprečava njeno prevremeno starenje.

*u odnosu na prethodnu formulaciju NIVEA Q10 dnevne nege

NOVO! Vidljivi rezultati nakon samo 10 dana: NIVEA Q10 POWER Intenzivni tretman

Intenzivni tretman sadrži najveću koncentraciju kreatina u celoj Q10 POWER liniji. Primetno samnjuje čak i duboke bore i čini kožu čvršćom. Ima laganu teksturu pa ga koža brzo upija. Tretman se nanosi na kožu nakon čišćenja, pre dnevne ili noćne kreme kako bi njegove supstance mogle da prodru u dublje slojeve kože . Koristite ga deset dana kao intenzivan tretman u okviru uobičajene rutine za negu kože. Preporučujemo ponavljanje intenzivnog tretmana jednom mesečno.

Povezana vest:  Avon predstavio inovaciju godine - dvostruki eliksir za mladoliki izgled

Moćno dejstvo protiv bora: NIVEA Q10 POWER Replenishing perle

Q10 POWER serum protiv bora sa perlama zasniva se na jedinstvenoj, patentiranoj formulaciji sa koenzimom Q10, kreatinom i hijaluronskom kiselinom. Svaki put kada nanesete proizvod na lice, vi aktivirate visoko efikasne aktivne perle. One se stapaju sa hidratantnim gelom i rastvaraju u svilenkasti serum. Na taj način, ova inovativna formulacija još bolje prodire u kožu. Ona primetno smanjuje postojeće bore i usporava stvaranje novih. Serum poboljšava ten i čini kožu čvršćom i svilenkasto mekom. Koža je glatka i podmlađena. Nanesite serum nakon čišćenja kože, a zatim nanesite dnevnu kremu.

Smanjite bore oko očiju: NIVEA Q10 POWER krema za područje oko očiju

Hidratantna krema za područje oko očiju sa koenzimom Q10 i kreatinom ima teksturu koju koža brzo upija. Ova krema popunjava bore, učvršćuje kožu oko očiju i primetno smanjuje podočnjake. Krema efikasno usporava stvaranje novih bora. Pored toga, ona čini konture glatkim i ističe sjaj očiju. Pogodno za osobe koje nose kontaktna sočiva.