Da li ste maštali da vozite najbolje i najluksuznije četvorotočkaše na savršeno uređenim putevima Evrope? Ili ste se pitali kakav je osećaj kada ulazite u krivinu sportskim automobilom, znajući da će vas gume čvrsto držati na asfaltu? Sve su to stvari koje se ne mogu opisati rečima, ali uz malo sreće imate priliku da ih osetite na Continental Black Chili Driving Experience-u.

Ovo jedinstveno iskustvo dobitinicima nagradne igre nudi priliku da jednom u životu dožive svoj automobilski san. Pobednici će, u okviru četvorodnevnog paketa, pored retke prilike da voze neke od najskupljih automobila, boraviti i u ekskluzivnim hotelima i uživati u uglednim restoranima, uključujući i jedan od najboljih u Kanu s pogledom na čuvenu svetsku marinu.

Povezana vest:  Noć kupovine u Delta Cityju

Kako se prijaviti?

U želji da proslavi svoju vodeću ulogu u industriji guma i automobilskoj industriji, Continental će nagraditi grupu ljudi iz jadranske regije putem na Black Chili Driving Experience između 23. i 26. maja. Srećni pobednik može sa sobom povesti još jednu osobu po svom izboru, sa kojom će moći da oseti krivine Provanse i iskusi savršeno prijanjanje.

Sve dodatne informacije i prijavu za učešće u nagradnoj igri možete pronaći na ovom link-u.

Black Chili je „tajni začin“ Continental-a koji pomaže gumi da postigne još bolje performanse. Kao rezultat intenzivnih istraživanja, inovacija i razvoja proizvoda, njegovo uvođenje značajno je poboljšalo karakteristike vožnje i kočenja letnjih guma ultravisokih performansi (UHP), dok u isto vreme smanjuje otpor kotrljanja, čineći gume izdržljivijim u svakodnevnoj upotrebi. ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P i SportContact 6 gume, montirane na automobile koji su deo Black Chili Driving Experience-a, posebno su pogodne za sportske automobile, SUV-ove i vrhunske električne automobile. Kvalitet ovih guma može se pokazati i činjenicom da je Continental na vodećoj poziciji u segmentu ugradnje originalne opreme. Sva vozila koja su deo putovanja – među kojima su i Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 – originalno su opremljena Continental gumama.

Povezana vest:  Nova kolekcija Gigi Hadid i Tommyja Hilfigera inspirisana moto sportom i užurbanim lifestylom

Ovih dana gotovo svaki treći novi automobil u Evropi izlazi iz proizvodnje opremljen Continental gumama. Kako kompanija nije samo proizvođač guma, već čini oko 75 posto ukupnog globalnog poslovanja kao dobavljač automobilskoj industriji, nije ni čudo što je većina novih automobila opremljena i širokim spektrom drugih Continental delova kao što su suspenzija, sistemi kočenja i pomoćni sistemi za bezbednost (ABS, ESP, AEB itd.), mogućnosti povezivanja i multimedije u vozilu, pa čak i sitne ali važne stvari kao što su mlaznice za pranje farova.

Povezana vest:  NIVEA novogodišnji setovi za najnežniju negu