Spremne dočekajte leto i zategnite kožu – NIVEA Q10 linija za učvršćivanje kože daje rezultate za samo deset dana.

Leto se približava – budite spremne da pokažete svoju predivnu i zategnutu kožu. NIVEA predstavlja Q10 liniju za negu tela: poznati NIVEA proizvodi, Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože, zatežu kožu za samo deset dana. Formulacije, koje sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, koenzima Q10 i vitamina C, učvršćuju kožu i poboljšavaju njenu gipkost.

Povezana vest:  MANGO - novembarska kampanja PRE PONOĆI

Zahvaljujući NIVEA Q10 liniji za negu tela, ovog leta ćete imati dovoljno samopouzdanja da pokažete lepu i zategnutu kožu.

Gipkija koža za samo deset dana

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože i NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sadrže poznati sastojak Q10. Koenzim Q10 je prirodni sastojak kože i može se naći u svakoj ćeliji ljudskog organizma. Kako starimo, njegova količina se smanjuje usled čega opada i regenerativna i odbrambena sposobnost ćelija. „Kako bi Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože bili još efikasniji, unapredili smo njihove formulacije i dodali stabilizovani vitamin C“, objašnjava Sabin Šulc, iz Globalnog odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za negu tela. „Formulacije sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, Q10 i vitamina C. Zahvaljujući tome, naša formulacija efikasno smanjuje oksidativni stres.“ Vitamin C u kombinaciji sa koenzimom Q10 štiti ćelije kože i njenu strukturu, čini kožu elastičnijom, a rezultati su primetni u roku od deset dana. Koža izgleda bolje, zategnuta je i glatka.

Povezana vest:  Uz Happy Meal ponudu možete birati knjigu ili igračku

Proizvodi koji su dostpuni

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože – za suvu kožu, 250 ml, okvirna cena na polici 564,29 din

NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože – za normalnu kožu, 250 ml, okvirna cena na polici 564,29 din