Adekvatna hidratacija jedan je od najvažnijih uslova svežine, blistavosti i tonusa kože. Eucerin® AQUAporin ACTIVE linija jedinstvena je po tome što, pored toga što koži obezbeđuje optimalnu vlažnost, aktivira prirodni sistem hidratacije kože iznutra

Bez obzira koliko godina imate i kom tipu pripada vaša koža, da bi izgledala sveže, blistavo i zdravo, potrebna joj je hidratacija. Redovnom i dubinskom hidratacijom koži se vraća elastičnost i sposobnost revitalizacije.
Dobrim vestima kada je hidratacija kože u pitanju tu nije kraj. Hidratacijom kože poravnavaju se sitne bore, odlaže njihovo produbljivanje i pojava novih. Zato su do izbora prve antiage kreme, ali i u kasnijim godinama, posebno leti, kada je vašoj koži potrebna dodatna hidratacija, najbolji izbor preparati koji obezbeđuju dubinsku hidrataciju i dugotrajno održavanje vlažnosti.

Povezana vest:  Sutra počinje ski opening na Kopaoniku

Eucerin® AQUAporin ACTIVE linija jedinstvena je po tome što, pored toga što koži obezbeđuje optimalnu vlažnost, aktivira prirodni sistem hidratacije kože iznutra. Preporučuje se mlađim damama kako bi odložile pojavu prvih bora, ali odgovara i zrelijoj koži, kojoj je potrebna dodatna hidratacija.

Eucerin® AQUAporin ACTIVE linija pruža koži 24-časovnu optimalnu hidrataciju, zahvaljujući kojoj postaje baršunasto meka na dodir, blistava i sveža. Preparati iz ove linije namenjeni su nezi svih tipova kože, a klinički i dermatološki dokazano odgovaraju i osobama koje imaju osetljivu kožu lica. Zbog lagane formulacije, krema iz ove linije idealna je podloga za šminku.
Preparate iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE linije sada možete nabaviti po specijalnim 30% nižim cenama.

Povezana vest:  Proglašena prva NESCAFÉ 3in1 Generacija mladih talenata

Izaberite svoju Eucerin®AQUAporin negu
• Eucerin® AQUAporin ACTIVE bogata krema preporučena je za osetljivu suvu kožu lica, a može se koristiti i kao noćna nega.
• Eucerin® AQUAporin ACTIVE hidratantna lagana krema idealan je izbor za optimalnu hidrataciju normalne i kombinovane kože.
• Eucerin® AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF 25 odgovara svim tipovima kože. Pored hidratacije, zahvaljujući SPF 25 ova krema pruža i zaštitu od prevremenog starenja izazvanog sunčevim zračenjem.
• Eucerin® AQUAporin ACTIVE krema za negu područja oko očiju umanjuje nadutost i tamne kolutove, koji se često javljaju upravo kod osoba sa dehidriranom kožom. Zahvaljujući specijalnom aplikatoru obezbeđuje trenutni osećaj hlađenja, prijatnosti i olakšanja.

Povezana vest:  Članovi NRC-a specijalno testirali najnovije modele Nike patika