VESTI
utorak, 03 mart 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Bošković: Sa izmenjenim sastavom protiv …

Bošković: Sa izmenjenim sastavom protiv Slovenije

Bošković: Sa izmenjenim sastavom protiv Slovenije Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je danas da će nacionalni tim u izmenjenom sastavu nastupiti na prijateljskim mečevima protiv selekcije Slovenije. Utakmice...

Redakcija 02 mar 2015 Rukomet

Čitaj dalje

Slovenke test za Rumuniju

Slovenke test za Rumuniju

Slovenke test za Rumuniju Ženska seniorska reprezentacija Srbije će u pripremi za baraž mečeve sa Rumunijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Danskoj, odigrati dva kontrolna meča sa starim poznanicama iz...

Redakcija 27 feb 2015 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Bošković: Sa izmenjenim sastavom protiv Slovenije
Napisao Redakcija    ponedeljak, 02 mart 2015 14:29   PDFŠtampaEl. pošta

boskovic

Bošković: Sa izmenjenim sastavom protiv Slovenije

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je danas da će nacionalni tim u izmenjenom sastavu nastupiti na prijateljskim mečevima protiv selekcije Slovenije.
Utakmice protiv Slovenije biće odigrane u sklopu EHF nedelje, 21. i 22. marta, u Zrenjaninu i Novom Sadu. 
-Plan stručnog štaba je da za te dve utakmice pozovemo devojke koje nisu igrale za A reprezentaciju, a koje su potencijalni kandidati. Želimo da vidimo u kakvoj su formi i šta možemo od njih da očekujemo. Biće izmenjen sastav u odnosu na Evropsko prvenstvo koje se krajem prethodne godine odigralo u Hrvatskoj i Mađarskoj. Imaćemo dva nova leva krila i dva nova desna krila - rekao je Bošković.
Utakmice protiv Slovenije poslužiće kao dobra provera pred baraž sa Rumunijom za plasman na Svetsko prvenstvo u Danskoj. 
-Nadam se da će sve devojke biti zdrave za baraž sa Rumunijom. Biće to dve teške utakmice, ali očekujem da prođemo - zaključio je Bošković.
Svetsko prvenstvo u Danskoj održaće se od 5. do 20. decembra u Danskoj, dok su mečevi sa Rumunijom na programu u junu. 

 


Strana 1 od 2301

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner