VESTI
petak, 31 jul 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

ŠAMPIONKE ZAPOČELE PRIPREME ZA NAREDNU S…

ŠAMPIONKE ZAPOČELE PRIPREME ZA NAREDNU SEZONU

ŠAMPIONKE ZAPOČELE PRIPREME ZA NAREDNU SEZONU Rukometasice Radničkog su večeras u hali Jezero počele pripreme za narednu sezonu gde ih očekuju kvalifikacije za učesće u Ligi šampiona i borba na dva...

Redakcija 30 jul 2015 Rukomet

Čitaj dalje

Juniorska reprezentacija Srbije osvojila…

Juniorska reprezentacija Srbije osvojila Prezident kup

Juniorska reprezentacija Srbije osvojila Prezident kup Muška juniorska reprezentacija Srbije osvojila je Prezident Kup na Svetskom prvenstu u Brazilu! Izabranici selektora Dejana Perića ozbiljno su shvatili doigravanje od 17. do 24....

Redakcija 29 jul 2015 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
ŠAMPIONKE ZAPOČELE PRIPREME ZA NAREDNU SEZONU
Napisao Redakcija    četvrtak, 30 jul 2015 21:51   PDFŠtampaEl. pošta

pocetka priprema ZRK RADNICKI

ŠAMPIONKE ZAPOČELE PRIPREME ZA NAREDNU SEZONU

Rukometasice Radničkog su večeras u hali Jezero počele pripreme za narednu sezonu gde ih očekuju kvalifikacije za učesće u Ligi šampiona i borba na dva fronta u domaćem takmičenju.Trener Aleksandar Radosavljević je izvrsio prozivku i odradio prvi trening sa ekipom koja je znatno izmenjena u odnosu na proslu sezonu.
-Krenuli smo sa radom i treninzima u cilju sto bolje pripreme i uigranosti ekipe za sledeću sezonu u kojoj nas očekuju iskusenja na tri fronta.Ciljevi su isti ali sa podmladjenim sastavom.Tim je koncipiran tako da će Risović,Prijović,Janjusević,Radosavljević i Dukić biti te igračice koje će izneti najveći teret a i pomoći svojim igračkim i ljudskim kvalitetima da se nove devojke sto pre uklope u sistem rada i igre koji gajimo-jasan je sef struke Aleksandar Radosavljević.
Novopečeni kapiten Jovana Risović pored činjenice da joj je ukazana izuzetna čast da predvodi sampionke ističe i sledeće:
- Svoje ciljeve znamo,polako se svi skupljamo i počinjemo da radimo punom snagom. Ove godine će nam glavni konkurent za titulu biti Knjaz Milos. imaju zaista dobru ekipu I ulogu favorita prepustamo njima.Ipak,verujem u svoju ekipu i mislim da će nam za svoje ciljeve biti prednost mladost,borba i atmosfera u ekipu koja puno znači u ostvarenju zacrtanog.
-Izvrsili smo smenu generacija na koju smo delimično i bili prinudjeni i mislim da smo uradili pravu stvar sto će vreme i pokazati.Ciljevi ovog kluba su uvek najviši mogući I tako će biti i ove sezone.Ono sto nas prvo očekuje su kvalifikacije za učeće u Ligi šampiona koje će se odigrati 12/13 septembra u Norveskom Dramenu.U polufinalu ćemo se sastati sa ekipom Djera, na megdan idemo bez bele zastave,igraćemo i boriti se do kraja.Već smo jednom pokazali da su iznenadjena moguća-poručuje prvi čovek Radničkog Goran Stanisić.
Tigrice odlaze u petak 31.jula na Rudnik gde će obaviti bazični deo priprema.

PHOTO: Nikola Mladenović

 


Strana 1 od 2443

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner