VESTI
petak, 12 februar 2016
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Rukometni savez smenio selektora Sašu Bo…

Rukometni savez smenio selektora Sašu Boškovića

Rukometni savez smenio selektora Sašu Boškovića Rukometni savez Srbije (RSS) smenio je selektora ženske reprezentacije Sašu Boškovića, pošto Upravni odbor na današnjoj sednici nije usvojio njegov izveštaj o učešću ekipe na...

Redakcija 11 feb 2016 Rukomet

Čitaj dalje

Nastavlja se EHF Liga šampiona: Srpske t…

Nastavlja se EHF Liga šampiona: Srpske tobdžije među najboljima

Nastavlja se EHF Liga šampiona: Srpske tobdžije među najboljima Utakmicom u Zagrebu između domaćeg PPD Zagreb i francuskog Pari Sen Žermena, nastavlja se EHF Liga šampiona za muškarce. Srpski šampion, novosadska...

Redakcija 10 feb 2016 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Rukometni savez smenio selektora Sašu Boškovića
Napisao Redakcija    četvrtak, 11 februar 2016 21:38    PDF Štampa El. pošta

Boskovic 4Rukometni savez smenio selektora Sašu Boškovića

Rukometni savez Srbije (RSS) smenio je selektora ženske reprezentacije Sašu Boškovića, pošto Upravni odbor na današnjoj sednici nije usvojio njegov izveštaj o učešću ekipe na Svetskom prvenstvu u Danskoj.
-Tako se završio mandat trenera koji je od 2011. godine sedeo na klupi državnog tima - navodi se u saopštenju na sajtu RSS.
Kako se navodi, do izbora novog selektora žensku reprezentaciju će predvoditi aktuelni stručni štab, a RSS će pokušati u najkraćem roku da pronađe dugoročno i adekvatno rešenje, s obzirom na to da je sezona u toku.
Bošković je predvodio žensku reprezentaciju Srbije na četiri velika takmičenja. Najveći uspesi su ostvareni 2012. godine, kada je ekipa osvojila četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu i godinu dana kasnije srebro na Svetskom prvenstvu, takođe u Beogradu.
Srbija je prošlog decembra zauzela 15. mesto na Svetskom prvenstvu u Danskoj.
Rukometašice Srbije igraće 9. i 13. marta protiv Češke u trećem i četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

 


Strana 1 od 2559

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner