VESTI
utorak, 26 maj 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Tigrice iz Radničkog Kragujevac pobednic…

Tigrice iz Radničkog Kragujevac pobednice Kupa Srbije

Tigrice iz Radničkog Kragujevac pobednice Kupa Srbije Rukometašice Radničkog iz Kragujevca osvojile su Kup Srbije pobedivši u finalu Jagodinu 26:18 (16:6) i tako na briljantan način završile sezonu osvajanjem duple krune!...

Redakcija 24 maj 2015 Rukomet

Čitaj dalje

Radnički iz Kragujevca drugi finalista K…

Radnički iz Kragujevca drugi finalista Kupa Srbije

Radnički iz Kragujevca drugi finalista Kupa Srbije   Radnički iz Kragujevca drugi je finalista Kupa Srbije za rukometašice. Izabranice trenera Aleksandra Radosavljevića ubedljivo su bile bolje od Naise 38:26 (18:15) u prelepom...

Redakcija 23 maj 2015 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Tigrice iz Radničkog Kragujevac pobednice Kupa Srbije
Napisao Redakcija    nedelja, 24 maj 2015 22:40   PDFŠtampaEl. pošta

slika kupTigrice iz Radničkog Kragujevac pobednice Kupa Srbije

Rukometašice Radničkog iz Kragujevca osvojile su Kup Srbije pobedivši u finalu Jagodinu 26:18 (16:6) i tako na briljantan način završile sezonu osvajanjem duple krune! Izabranice trenera Aleksandra Radosavljevića održale su čas rukometa i pokazale da i ako oslabljene su najbolji tim u Srbiji.
Od prvog minuta „tigrice" su stavile do znanja ko je nabolji u državi!. Trener Radosavljević je maestralno je postavio taktiku, tako da je Jagodina do 22 minuta postigla samo 3 gola (11:3). Do tada je golman Jovana Risović odbranila 4 penala i 10 šuteva. Najaveću prednost domaće rukometašice imale su u 30 minutu, kada se na poluvreme otišlo sa plus 10 (16:6). U drugom delu igre, pokušala je Jagodina da se približi, ali Biljana Balać i devojke nisu to dozvolile. Pored Jovane Risović, briljantno veče imala je Anđela Janjušević koja je postigla 14 golova. I za kraj, sve devojke, stručni štab (Aleksandar Radosavaljević, fizioterapeut Aleksandar Petković, sekretar kluba Marijana Katović, doktor Jelena Petković i marketing menadžer Saša Jančić) zajedno sa predsednikom Goranom Stanišićem dokazali su da su najbolji u sezoni 2014/15.
Najbolja igračica turnira bila je Jovana Risović, koja je dobila ček na 20,000 dinara iz ruku selektora ženske rukometne reprezentacije Srbije Saše Boškovića. Siniša Lazić, potpredsednik Rukometnog saveza Srbije uručio je plaketu Stevanu Popovu, legendarnom sudiji, danas kontroloru, koji posle duge domaće i internacionalne karijere otišao u rukometnu penziju. Pobedniku ekipu Radničkog pripao je ček na 100, 00 dinara, dok je poraženom timu Jagodini uručen ček od 40,000 dinara.
Zoran Ivić, trener Jagodine:
-Zaslužena pobeda Radničkog. Utakmica je imala neplanirani tok za mene. Neplanirano smo promašili 4 penala. Uzeo sam dva tajm-auta, ali nisu pomogli. Na poluvremenu sam rekao devojkama da daju sve od sebe, ali bila je to velika razlika i nismo stigli da se približimo i pokušamo da preokrenemo rezultat.
Aleksandar Radosavljević, trener Radničkog:
-Ovom utakmicom pokazali smo da smo najdominantnija ekipa u Srbiji. Mislim da smo dostojno reprezentovali ženski rukomet u Evropi, Srbiji i grad Kragujevac. Čestitam devojkama i svim ljudima u klubu na velikom uspehu i osvajanju duple krune. Znali smo kvalitet Jagodine, ali pokazli smo da kada je najpotrebinije bez tri igračice iz prve postave, smo najbolji u Srbiji.

Dvorana: „Jezero". Gledalaca: 600. Sudije: Marić (Pančevo) i Mašić (Zrenjanin)
Sedmerci: Jagodina 7 (3), Radnički 8 (8)
Isključenja: Jagodina 8 minuta, Radnički 6 minuta
JAGODINA: Milanović, Radojević 5, Vasić 3, Matić 4, Jevtić, K. Georgijev (7 odbrana), Stefanović, Kukić 3, Oljača (2 odbrane), Glišović, Radović, T. Geogrijev 3.
RADNIČKI: Stajković, Prijović 3, Kevrešan-Mačužić, Radosavljević 4, Begović, Milošević 2, Tošović, Ristić, Balać 1, Stanisavljević, Risović (20 odbrana), Dukić 1, Samailović, Danilović 1, Janjušević 14.
Igrač utakmice: Jovana Risović.
PHOTO: Zoran Petrović

 


Strana 1 od 2377

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner