VESTI
petak, 25 jul 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Juniori Srbije ubedljivo poraženi od Dan…

Juniori Srbije ubedljivo poraženi od Danske

Juniori Srbije ubedljivo poraženi od Danske   Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras od selekcije Danske sa 31:23 (14:13), u 1. kolu B grupe prvenstva Evrope u Austriji. Najefikasniji u redovima...

Redakcija 25 jul 2014 Rukomet

Čitaj dalje

RUKOMET NA PESKU, Peskaši izgubili od Br…

RUKOMET NA PESKU, Peskaši izgubili od Brazila na SP

RUKOMET NA PESKUPeskaši izgubili od Brazila na SP Muška reprezentacija Srbije u rukometu na pesku izgubila je od selekcije Brazila rezultatom 0:2 (17:24; 14:24) na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Naši reprezentativci...

Redakcija 24 jul 2014 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Juniori Srbije ubedljivo poraženi od Danske
Napisao Redakcija    petak, 25 jul 2014 00:18   PDFŠtampaEl. pošta
Handball the ballJuniori Srbije ubedljivo poraženi od Danske
 
Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras od selekcije Danske sa 31:23 (14:13), u 1. kolu B grupe prvenstva Evrope u Austriji.
Najefikasniji u redovima srpskog tima bili su Đukić sa sedam i Sretenović sa pet golova, dok su Dance do trijumfa predvodili Larsen sa osam i Jensen i Jakobsen sa po pet.
Narednu utakmicu juniori Srbije igraju sutra od 16 sati protiv vršnjaka iz Švajcarske.
 


Strana 1 od 2068

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner