VESTI
četvrtak, 18 decembar 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

EP ŽENE 2014, Rukometašice Crne Gore pob…

EP ŽENE 2014, Rukometašice Crne Gore pobedile Švedsku za polufinale EP

EP ŽENE 2014 Rukometašice Crne Gore pobedile Švedsku za polufinale EP Rukometašice Crne Gore plasirale su se u polufinale prvenstva Evrope pošto su danas u Zagrebu, u odlučujućoj utakmici F četvrtfinalne grupe,...

Redakcija 17 dec 2014 Rukomet

Čitaj dalje

Perić objavio spisak za utakmice u Dohi

Perić objavio spisak za utakmice u Dohi

Perić objavio spisak za utakmice u Dohi Muška rukometna reprezentacija Srbije završiće kalendarsku 2014. godinu učestvovanjem na turniru u Dohi, gde će odmeriti snage sa selekcijama domaćina i Rusije. Prvu utakmicu,...

Redakcija 17 dec 2014 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
EP ŽENE 2014, Rukometašice Crne Gore pobedile Švedsku za polufinale EP
Napisao Redakcija    sreda, 17 decembar 2014 22:18   PDFŠtampaEl. pošta

bulatovic-mvasesa

EP ŽENE 2014

Rukometašice Crne Gore pobedile Švedsku za polufinale EP

Rukometašice Crne Gore plasirale su se u polufinale prvenstva Evrope pošto su danas u Zagrebu, u odlučujućoj utakmici F četvrtfinalne grupe, savladale selekciju Švedske sa 30:29 (13:18).
Aktuelne šampionke kontinenta pobednice su grupe sa osam bodova, šansu za polufinale imaju i Šveđanke, ali njihov plasman zavisi od ishoda meča Holandija - Francuska, koji se igra kasnije večeras.
Švedska ima sedam bodova, a Holandija i Francuska po pet.
Reprezentaciju Crne Gore, koja je na poluvremenu zaostajala čak pet golova, do preokreta za trijumf predvodile su golman Sonja Barjaktarović, Jovanka Radičević sa devet i Katarina Bulatović sa šest golova, dok je kod Šveđanki najefikasnija bila Izabel Gulden sa devet.
U grupi E, u Debrecinu, plasman u polufinale obezbedila je Norveška, a za drugo mesto konkurišu Danska, Mađarska, Španija i Rumunija.

 


Strana 1 od 2228

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner