VESTI
sreda, 01 jul 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Kragujevčanka Bojana Jevremović u redovi…

Kragujevčanka Bojana Jevremović u redovima Tigrica

Kragujevčanka Bojana Jevremović u redovima Tigrica Bojana Jevremović (23) rođena Kragujevčanka ponikla u pionirskoj skoli Radničkog, posle osmogodišnjeg igranja Super lige u Crvenoj Zvezdi i prošlogodišnje sezone u RK Kučevo sa...

Redakcija 30 jun 2015 Rukomet

Čitaj dalje

Počinje Evropsko prvenstvo u rukometu na…

Počinje Evropsko prvenstvo u rukometu na pesku

Počinje Evropsko prvenstvo u rukometu na pesku Od utorka 30. juna do nedelje 5. jula u Španiji će biti održano Evropsko prvenstvo u rukometu na pesku. Naša muška seniorska selekcija nalazi...

Redakcija 29 jun 2015 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Kragujevčanka Bojana Jevremović u redovima Tigrica
Napisao Redakcija    utorak, 30 jun 2015 20:44   PDFŠtampaEl. pošta

bojana jevromovic

Kragujevčanka Bojana Jevremović u redovima Tigrica

Bojana Jevremović (23) rođena Kragujevčanka ponikla u pionirskoj skoli Radničkog, posle osmogodišnjeg igranja Super lige u Crvenoj Zvezdi i prošlogodišnje sezone u RK Kučevo sa kojim je izborila plasman u Super ligu,sklopila je ugovor sa matičnim klubom.
-Drago mi je da se Bojana Jevremović vratila u svoj grad i matični klub i tako da svoj doprinos što boljim igrama Radničkog a istovremeno napreduje na individualnom planu. Bojana igra na poziciji desnog krila i mišljenja sam da će se brzo uklopiti u sistem igre koju gajim - jasan je šef struke Kragujevčanki Aleksandar Radosavljević.
-Radujem se što sam postala član Radničkog i što sam se vraitla u svoj grad. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje trenera Radosavljevića i svojim igrama doprineti da ostvarimo zajedničke ciljeve - reči su povratnice Bojane Jevremović.

PHOTO: žrkradnički.org

 


Strana 1 od 2426

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner