VESTI
ponedeljak, 31 avgust 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

BILJANA BALAĆ SPORTSKI DIREKTOR ŽRK RADN…

BILJANA BALAĆ SPORTSKI DIREKTOR ŽRK RADNIČKI

BILJANA BALAĆ SPORTSKI DIREKTOR ŽRK RADNIČKI Legendarni kapiten Radničkog Biljana Balać, pod čijom su kapitenskom palicom Tigrice osvojile dve titule šampiona i kup Srbije,prihvatila je ponudu uprave i od danas se...

Redakcija 24 avg 2015 Rukomet

Čitaj dalje

DEJANA KULIĆ PRISTUPILA TIGRICAMA

DEJANA KULIĆ PRISTUPILA TIGRICAMA

DEJANA KULIĆ PRISTUPILA TIGRICAMA Uprava Radničkog, osvajača duple krune je angažovala talentovanu Dejanu Kulić (19) juniorsku reprezentativku Republike Srpske i najboljeg strelca kupa BIH prošle sezone. Dejana igra na mestu srednjeg...

Redakcija 23 avg 2015 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
BILJANA BALAĆ SPORTSKI DIREKTOR ŽRK RADNIČKI
Napisao Redakcija    ponedeljak, 24 avgust 2015 23:22   PDFŠtampaEl. pošta

biljana balac

BILJANA BALAĆ SPORTSKI DIREKTOR ŽRK RADNIČKI

Legendarni kapiten Radničkog Biljana Balać, pod čijom su kapitenskom palicom Tigrice osvojile dve titule šampiona i kup Srbije,prihvatila je ponudu uprave i od danas se zvanično nalazi na funkciji sportskog direktora kluba.Podsećamo da je Balaćeva u klubu provela 4 godine kao i da je nosilac najvećeg državnog priznanja-zaslužni sportista republike Srbije odigravši preko 100 utakmica u dresu sa državnim grbom.
-Izuzetno smo zadovoljni što je Biljana Balać prihvatila naš poziv da posle igračke karijere ostane u klubu na funkciji za koju mi mislimo da će uspešno obavljati i dati značajan doprinos u daljem jačanju kluba.Smatramo da je ona prava osoba na ovom odgovornom mestu a time i dokazujemo da klub želi da nastavi saradnju sa svojim igračkim legendama-jasan je predsednik Radničkog Goran Stanišić.
-Kada me je uprava kluba pozvala i ponudila mesto sportskog direktora bilo mi je izuzetno drago jer je to klub u kom sam provela 4 vrlo uspešne sezone.Prepoznala sam veliku energiju u onome što rade i sa zadovoljstvom prihvatila poziv.Nadam se da ću i u ovoj novoj ulozi imati podjednako uspeha kao i dok sam bila igrač-poručila je Biljana Balać.

PHOTO: zrkradnicki.org

 


Strana 1 od 2453

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner