VESTI
nedelja, 29 novembar 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Prekinuta utakmica rukometašica Srbije i…

Prekinuta utakmica rukometašica Srbije i Argentine zbog nevremena

Prekinuta utakmica rukometašica Srbije i Argentine zbog nevremena Utakmica ženskih rukometnih reprezentacija Srbije i Argentine na turniru "Četiri nacije" u Braziliji prekinuta je večeras zbog jakog nevremena i loših uslova za...

Redakcija 28 nov 2015 Rukomet

Čitaj dalje

Tribina „Značaj i uloga golmana u rukome…

Tribina „Značaj i uloga golmana u rukometnom timu

Tribina „Značaj i uloga golmana u rukometnom timu" U organizaciji Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla", a uz podršku Rukometnog saveza Srbije, danas je na Sajmu sporta održana tribina...

Redakcija 28 nov 2015 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Prekinuta utakmica rukometašica Srbije i Argentine zbog nevremena
Napisao Redakcija    subota, 28 novembar 2015 21:39    PDF Štampa El. pošta

Handball the ball

Prekinuta utakmica rukometašica Srbije i Argentine zbog nevremena

Utakmica ženskih rukometnih reprezentacija Srbije i Argentine na turniru "Četiri nacije" u Braziliji prekinuta je večeras zbog jakog nevremena i loših uslova za igru.

Kako je preneo Rukometni savez Srbije, zbog jakog nevremena i klizavog terena zbog prokišnjavanja u hali, utakmica je prekinuta u 10. minutu pri vođstvu Srbije od 6:5.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole i organizator obezbedi uslove za igru, Srbija će sutra od 15 časova po srednjeevropskom vremenu igrati sa selekcijom Brazila.

Zbog nevremena su otkazane i jučerašnje utakmice prvog kola, Srbija je trebalo da igra sa Slovenijom, a Brazil sa Argentinom.

Poslednje ažurirano ( subota, 28 novembar 2015 21:41 )
 


Strana 1 od 2500

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner