VESTI
sreda, 01 oktobar 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Bošković pozvao 20 rukometašica za EHF n…

Bošković pozvao 20 rukometašica za EHF nedelju

Bošković pozvao 20 rukometašica za EHF nedelju Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković objavio je danas uži spisak od 20 igračica na koje računa u EHF nedelji nacionalnih timova.  Vicešampionke...

Redakcija 29 sep 2014 Rukomet

Čitaj dalje

Derbi pripao Radničkom

Derbi pripao Radničkom

Derbi pripao Radničkom U derbi utakmici drugog kola Super Lige,rukometašice Radničkog su na vrućem terenu u Jagodini savladale istoimeni tim rezultatom 22-21 (11-9).Jagodinke su povele 1-0 i to je bilo jedino...

Redakcija 28 sep 2014 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Bošković pozvao 20 rukometašica za EHF nedelju
Napisao Redakcija    ponedeljak, 29 septembar 2014 20:43   PDFŠtampaEl. pošta

boskovic

Bošković pozvao 20 rukometašica za EHF nedelju

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković objavio je danas uži spisak od 20 igračica na koje računa u EHF nedelji nacionalnih timova.  Vicešampionke sveta okupljaju se u ponedeljak 6. oktobra u Beogradu, gde će odraditi trenažne aktivnosti, a već sutradan odigraće u Banjaluci prijateljski meč sa reprezentacijom Republike Srpske. 
Od 8. do 11. oktobra srpske rukometašice učestvovaće na Kroacija kupu u Umagu, zajedno sa selekcijama Nemačke, Poljske i domaćina Hrvatske.
Na spisku su:
Golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Ana Kačarević
Leva krila: Jelena Nišavić, Sanja Radosavljević
Pivoti: Dragana Cvijić, Sanja Rajović, Marija Lojpur
Desna krila: Ivana Milošević, Katarina Krpež
Bekovi: Sanja Damnjanović, Biljana Bandelier, Jovana Stoiljković, Jelena Trifunović, Andrea Lekić, Kristina Liščević, Dijana Radojević, Jelena Popović, Jelena Živković, Anđela Janušević
-Drago mi je što se konačno okupljamo. Utakmica u Banjluci, kao i turnir, dobro će poslužiti kao provera pred predstojeće Evropsko prvenstvo. Na turniru učestvuju jake ekipe, ali mi ćemo dati sve od sebe da što bolje odigramo utakmices i da budemo što spremnije za EP - rekla je golman Katarina Tomašević.
Na prvenstvu Evrope, od 7. do 21. decembra u Hrvatskoj i Mađarskoj, reprezentacija Srbije takmičiće se D grupi sa selekcijama Crne Gore, Francuske i Slovačke, a utakmice grupne faze igraće u Osijeku. 
Na prethodnom EP 2012. godine srpske rukometašice zauzele su četvrto mesto.

 


Strana 1 od 2113

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner