VESTI
utorak, 21 oktobar 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Odlični Srbi – Stojković i Vujin u posta…

Odlični Srbi – Stojković i Vujin u postavi kola EHF Lige šampiona

Odlični Srbi – Stojković i Vujin u postavi kola EHF Lige šampiona Dvojica srpskih reprezentativaca, Rastko Stojković i Marko Vujin, našli su svoje mesto u idealnoj postavi četvrtog kola EHF Lige...

Redakcija 20 okt 2014 Rukomet

Čitaj dalje

Perić saopštio spisak igrača za kvalifik…

Perić saopštio spisak igrača za kvalifikacione utakmice

Perić saopštio spisak igrača za kvalifikacione utakmice Vršilac dužnosti selektora rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić saopštio je danas spisak igrača za utakmice sa Crnom Gorom i Izraelom, u kvalifikacijama za Evropsko...

Redakcija 20 okt 2014 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Odlični Srbi – Stojković i Vujin u postavi kola EHF Lige šampiona
Napisao Redakcija    ponedeljak, 20 oktobar 2014 21:51   PDFŠtampaEl. pošta

Marko Vujin 1Odlični Srbi – Stojković i Vujin u postavi kola EHF Lige šampiona

Dvojica srpskih reprezentativaca, Rastko Stojković i Marko Vujin, našli su svoje mesto u idealnoj postavi četvrtog kola EHF Lige šampiona, zahvaljujući odličnim partijama za beloruski Meškov, odnosno, nemački Kil.

Pivotmen beloruskog tima, Rastko Stojković je sa sedam golova napravio mnogo problema „milionerima" iz Pariza, ekipi PSŽ-a 28:29, dok je sa istim učinkom desni bek nemačkog šampiona, Marko Vujin, bio jedan od najboljih u ubedljivoj pobedi u Skoplju nad Metalurgom 42:27.

Idealna postava četvrtog kola EHF Lige šampiona:

Levo krilo: Timur Dibirov (RK Vardar)

Levi bek: Metju Grebij (Monpelje)

Srednji bek: Dean Bombač (PIK Seged)

Desni bek: Marko Vujin (Kil)

Desno krilo: Fahrudin Melić (PSŽ)

Pivotmen: Rastko Stojković (Meškov)

Golman: Rodrigo Korales (Visla Plock)

Reprezentativce Srbije očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine. Orlovi prvu utakmicu igraju sa selekcijom Crne Gore, 29. oktobra u Pioniru od 20 sati, a sledeći meč se igra 02. novembra sa Izraeleom u gostima.

 


Strana 1 od 2132

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner