VESTI
sreda, 04 maj 2016
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Dragica Đurić zadovoljna bodom

Dragica Đurić zadovoljna bodom

Dragica Đurić zadovoljna bodom Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije, Dragica Đurić rekla je da je zadovoljna osvojenim bodom u današnjem duelu sa Češkom, koji je reprezentaciju Srbije doveo do plasmana na...

Redakcija 14 mar 2016 Rukomet

Čitaj dalje

Djurić objavila širi spisak rukometašica…

Djurić objavila širi spisak rukometašica za duele sa Češkom

Djurić objavila širi spisak rukometašica za duele sa Češkom Vršilac dužnosti selektora ženske rukometne reprezentacije Srbije Dragica Djurić saopštila je danas širi spisak od 28 igračica za utakmice protiv...

Redakcija 26 feb 2016 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Dragica Đurić zadovoljna bodom
Napisao Redakcija    ponedeljak, 14 mart 2016 00:37    PDF Štampa El. pošta

djuric dragica press

Dragica Đurić zadovoljna bodom

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije, Dragica Đurić rekla je da je zadovoljna osvojenim bodom u današnjem duelu sa Češkom, koji je reprezentaciju Srbije doveo do plasmana na Evropsko prvenstvo.

-Čestitam Češkoj na odličnoj partiji večeras. Očekivala sam to. Čestitam i našim igračicama, koje su se odlično borile. Nije lako odigrati dve jake utakmice u roku od tri dana. Češka je ozbiljna reprezentacija. Najviše sam zadovoljna zato što smo se sa ovim bodom kvalifikovali na Evropsko prvenstvo. Ubeđena sam da ćemo osvojiti prvo mesto u grupi i samim tim imati povoljniji žreb za Švedsku - rekla je Dragica Đurić posle meča u Kraljevu.

Srbija i Češka odigrale su večeras 28:2. Srednji bek Tamara Georgijev ocenila je da je rival večeras odigrao bolje nego pre tri dana.

-Češka je prikazala mnogo bolju partiju nego u prvom meču u Zlinu. Bio je jako težak meč. Bilo je dosta oscilacija u igri. Remi je dobar rezultat jer nas vodi na Evropsko prvenstvo. Daćemo sve od sebe da u junu overimo i prvo mesto u grupi. Želele smo oba, ali i jedan bod je zlatan. Pohvalila bih savršenu atmosferu u dvorani. Super je osećaj bio igrati u Kraljevu. Hvala ljudima iz Kraljeva, kao i svima koji su došli iz cele Srbije da nas podrže - rekla je Tamara Georgijev.

 


Strana 1 od 2565

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner