VESTI
subota, 25 april 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

ŽRK RADNIČKI DOBITNIK ĐURĐEVDANSKE NAGRA…

ŽRK RADNIČKI DOBITNIK ĐURĐEVDANSKE NAGRADE

ŽRK RADNIČKI DOBITNIK ĐURĐEVDANSKE NAGRADE   Na današnjok sednici skupštine grada Kragujevca,jednoglasnom odlukom odbornika ekipa Radničkog je dobila Đurđevdansku nagradu grada Kragujevca u oblasti sporta,najviši stepen priznanja koje dodeljuje grad Kragujevac.Nagrada je...

Redakcija 24 apr 2015 Rukomet

Čitaj dalje

Perić saopštio spisak za mečeve sa Islan…

Perić saopštio spisak za mečeve sa Islandom

Perić saopštio spisak za mečeve sa Islandom Selektor Rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić objavio je spisak od 18 rukometaša na koje računa za utakmice sa Islandom u nastavku kvalifikacija za prvenstvio...

Redakcija 24 apr 2015 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
ŽRK RADNIČKI DOBITNIK ĐURĐEVDANSKE NAGRADE
Napisao Redakcija    petak, 24 april 2015 20:45   PDFŠtampaEl. pošta
OKT 5275
ŽRK RADNIČKI DOBITNIK ĐURĐEVDANSKE NAGRADE
 
Na današnjok sednici skupštine grada Kragujevca,jednoglasnom odlukom odbornika ekipa Radničkog je dobila Đurđevdansku nagradu grada Kragujevca u oblasti sporta,najviši stepen priznanja koje dodeljuje grad Kragujevac.
Nagrada je dodeljena za izuzetne rezultate u 2014-oj godini i osvajanje titule šampiona države po prvi put u klupskoj istoriji.
Podsećamo da se Radnički trenutno nalazi na prvom mestu SRLS za žene i da mu je potrebna jedna pobeda iz preostala 3 meča da bi odbranio tirulu.
 


Strana 1 od 2356

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner