VESTI
subota, 22 novembar 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

Još jedno priznanje stiže srpskom rukome…

Još jedno priznanje stiže srpskom rukometu, predsednik RSS pozvan na III IHF sastanak

Još jedno priznanje stiže srpskom rukometu, predsednik RSS pozvan na III IHF sastanak Rukometnom savezu Srbije stiglo je još jedno priznanje od IHF-a. Svetska rukometna federacija je uputila poziv predsedniku Rukometnog...

Redakcija 21 nov 2014 Rukomet

Čitaj dalje

Pletikosić uz ŽRK Radnički

Pletikosić uz ŽRK Radnički

Pletikosić uz ŽRK Radnički Stevan Pletikosić, apsolutni svetski rekorder u streljaštvu,vlasnik preko 350 medalja sa svih svetskih takmičenja i zvanično najbolji sportista grada Kragujevca svih vremena, našao je rupu u svom...

Redakcija 21 nov 2014 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
Još jedno priznanje stiže srpskom rukometu, predsednik RSS pozvan na III IHF sastanak
Napisao Redakcija    petak, 21 novembar 2014 11:20   PDFŠtampaEl. pošta

Velimir Marjanovic

Još jedno priznanje stiže srpskom rukometu, predsednik RSS pozvan na III IHF sastanak

Rukometnom savezu Srbije stiglo je još jedno priznanje od IHF-a. Svetska rukometna federacija je uputila poziv predsedniku Rukometnog saveza Srbije, Velimiru Marjanoviću da prisustvuje III IHF sastanku vodećih federacija, 31. januara 2015. godine u Dohi. Sastanak će se održati u okviru Svetskog prvenstva u rukometu za muškarce u Kataru (15. januar – 01. februar 2015. godine).

IHF je izrazio želju da i ovaj sastanak bude uspešan kao i prethodni, 2010. i 2012. godine, kao i da se iznesu mišljenja i pogledi svih zainteresovanih strana koje su uključene sastanku.

Predsednik IHF-a, Hasan Mustafa, pozivnicu za sastanak uputio je vodećim rukometnim Savezima, među kojima se nalazi i Rukometni savez Srbije. Pored našeg Saveza, u Dohu su pozvani i predstavnici rukometnih saveza Hrvatske, Danske, Španije, Francuske, Nemačke, Mađarske, Islanda, Norveške, Poljske, Rumunije, Rusije i Švedske.

Poziv koji je stigao na adresu RSS, još jedna je potvrda koliko se Savez Srbije ceni u svetu rukometa, i dokaz da je Rukometni savez Srbije deo vodećih rukometnih saveza.

 


Strana 1 od 2181

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner