VESTI
petak, 24 oktobar 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Rukomet

KVALIFIKACIJE ZA EP 2016, Orlovi Vas poz…

KVALIFIKACIJE ZA EP 2016, Orlovi Vas pozivaju da ih podržite u Pioniru, ulaz na utakmicu slobodan uz ulaznicu

KVALIFIKACIJE ZA EP 2016 Orlovi Vas pozivaju da ih podržite u Pioniru, ulaz na utakmicu slobodan uz ulaznicu   Muška rukometna reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine. Prvu...

Redakcija 23 okt 2014 Rukomet

Čitaj dalje

Dejan Perić pred start borbe za EURO2016…

Dejan Perić pred start borbe za EURO2016: Pozvao sam najbolje u ovom trenutku

Dejan Perić pred start borbe za EURO2016: Pozvao sam najbolje u ovom trenutku Veoma važna nedelja je pred rukometašima Srbije. V.D selektora, Dejan Perić, objavio je spisak igrača na koje računa...

Redakcija 21 okt 2014 Rukomet

Čitaj dalje
Baner
KVALIFIKACIJE ZA EP 2016, Orlovi Vas pozivaju da ih podržite u Pioniru, ulaz na utakmicu slobodan uz ulaznicu
Napisao Redakcija    četvrtak, 23 oktobar 2014 10:54   PDFŠtampaEl. pošta

navijaci srbije srb dan

KVALIFIKACIJE ZA EP 2016

Orlovi Vas pozivaju da ih podržite u Pioniru, ulaz na utakmicu slobodan uz ulaznicu

 

Muška rukometna reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine. Prvu utakmicu Orlovi igraju sa selekcijom Crne Gore, u sredu, 29. oktobra 2014. godine u beogradskom Pioniru. Dve selekcije sastaju se prvi put od razdvajanja država. Orlovi Vas pozivaju da ih podržite, navijate za njih i budete im podrška sa tribina.

Ulaz na utakmicu Srbija – Crna Gora biće slobodan, ali uz ulaznicu. Svi zainteresovani ljubitelji rukometa i reprezentacije kartu za utakmicu Srbija – Crna Gora moći će da preuzmu na blagajnama hale Pionir u sredu, 29.oktobra od 15 sati pa do početka utakmice. Jedno lice može da preuzme maksimalno 4 ulaznice.

Svi oni koji su elektronskom poštom poslali trebovanje ulaznica za utakmicu Srbija - Crna Gora koja će se odigrati u sredu 29. oktobra 2014. godine u Beogradu, u Hali Pionir, iste mogu da preuzmu u Rukometnom savezu Srbije, Obilićev venac 4/II, 27. i 28. oktobra 2014. u vremenu od 12 do 15 časova, a na dan utakmice, na blagajni Hale Pionir od 15 časova do početka utakmice.

Ulaznice se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument sa slikom ili sa članskom kartom RSS.

Rukometaši Srbije u kvalifikacijama za učešće na Evropskom prvenstvu koje se 2016. godine održava u Poljskoj, igraju sa selekcijama iz grupe 4 (Crna Gora, Izrael, Island). Posle utakmice sa Crnom Gorom, reprezentativce Srbije očekuje utakmica u Izraelu sa domaćinom 2. novembra.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016, održavaju se od oktobra do juna naredne godine. Po dve najbolje reprezentacije iz svake kvalifikacione grupe plasiraće se na EP, kao i najbolja trećeplasirana selekcija.

 


Strana 1 od 2136

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner