charity-17-photo-uros hocevarPokloni za najmlađe pre početak finala SEHA lige

Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine od danas je bogatiji za dva LCD televizora koji će deci, koja borave u bolnici, pomoći da im vreme brže prođe, ali sto je najbitnije i da bude manje stresno.
Donaciju su, u ime SEHA Gasprom Južni tok lige, darovali direktor SEHA D.O.O. Siniša Ostoic i predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić.
Na ulazu u bolnicu predstavnike SEHA lige dočekalo je prijatno osoblje Instituta, na čelu sa direktorm Slobodanom Grebeldongerom.
-Pre svega, puno nam znači što ste nas posetili, a kada upotpunimo prostor ovim televizorima – deca će se sigurno osećati mnogo prijatnije nego do sada – rekao je Grebeldonger.
-Ovim smo želeli da pokažemo da negujemo društvenu odgovornost i nadam se da će deci ovde, upravo uz gledanje najboljeg rukometa u regionu, brže proći vreme – kaže Ostoić.
Nakon obilaska bolnice, delegacija se uputila ka Osnovnoj školi Kosta Trifković na zanimljivo druženje sa osnovcima kojima su podelili lopte i majice. Njima su se pridružili i kadeti RK Vojvodina koji su sa rukometašima Škole odigrali revijalnu utakmicu.
Predsednik RK Vojvodina, koji je bio učenik škole Kosta Trifkovič, poželeo je deci da uskoro neko od njih zaigra rukomet za novosadski klub.
-Nadam se da će vas naša poseta inspirisati i probuditi vam želju da igrate rukomet. A ja sam zadovoljan što možemo zajedno sa vama da promovišemo rukomet – zaključio je Đukić.

Povezana vest:  Tomašević: Spremne smo za velika dela