partizan play offVojvodina jača od Partizana na početku play offa

U prvom kolu play offa domaćeg prvenstva Partizan nije uspeo da savlada domaćina Vojvodinu. Iako su dobro startovali i napravili vođstvo od 4:1, ono se polako smanjivalo i do poluvremena novosadski crveno-beli preokrenuli su rezultat na 12:11, da bi se prednost do kraja utakmice povećavala, do konačnih 26:22.
Najefikasniji u Partizanu bio je Jovanović sa 6 golova, dok su se kod Vojvodine izdvojili Elezović i Stanković sa, takođe, 6 pogodaka. A mnoge ljubitelje rukometa svakako je obradovao i povratak Nenada Maksića na teren, u dresu Partizana.
„Apsolutno zaslužena pobeda Vojvodine, iskoristili su skoro sve potencijale koje imaju i to je bilo dovoljno da nas pobede. Dosta smo grešili u napadu, kada smo imali prilike za lake golove – nismo ih iskoristili. Nadam se da ćemo biti skoncentrisaniji u nastavku, sigurniji u napadu i da ćemo sve ukupno prikazati bolju igru“, rekao je po završetku meča strateg Partizana, Aleksandar Brković.
Krilo Partizana, Vanja Ilić, zahvalio se navijačima koji su došli u Novi Sad i koji su ih bodrili tokom celog meča, i dodao da je ova utakmica samo početak zanimljivog play off-a.
„Imali smo pad u početku prvog poluvremena, Vojvodina je to iskoristila i odvojila se. Nama ovaj poraz ne znači mnogo jer su sve ekipe u play off-u mnogo jake, svako svakoga može da pobedi, a ovo je tek početak“, zaključio je Ilić.
U sledećem kolu, koje se igra za samo 4 dana, Partizan na Banjici dočekuje Radnički.

Povezana vest:  Rukometašice Srbije u kvalifikacijama za OI 2020