aleksandar brkovic

Brković: Dosta smo grešili u napadu

Trener Partizana Aleksandar Brković rekao je večeras, posle poraza od Vojvodine na početku plej-ofa domaćeg šampionata, da su njegovi rukometaši mnogo grešili u napadu i da nisu iskoristili prilike koje su imali. 
-Apsolutno zaslužena pobeda Vojvodine, iskoristili su skoro sve potencijale koje imaju i to je bilo dovoljno da nas pobede. Dosta smo grešili u napadu, kada smo imali prilike za lake golove nismo ih iskoristili. Nadam se da ćemo biti koncentrisaniji u nastavku, sigurniji u napadu i da ćemo sve ukupno prikazati bolju igru – rekao je trener Partizana Aleksandar Brković. 
Rukometaši Partizana izgubili su večeras od Vojvodine u Novom Sadu sa 26:22 u prvom kolu plej-ofA-a domaćeg prvenstva. Krilo Partizana Vanja Ilić kazao je da je ova utakmica samo početak zanimljivog plej-ofa. 
-Imali smo pad u početku prvog poluvremena, Vojvodina je to iskoristila i odvojila se. Nama ovaj poraz ne znači mnogo jer su sve ekipe u plej-ofa mnogo jake, svako svakoga može da pobedi, a ovo je tek početak – zaključio je Ilić. 
U sledećem kolu, koje se igra za četiri dana, Partizan na Banjici dočekuje Radnički. 

Povezana vest:  EP 2014 DANSKA, REZULTATI, Lake pobede favorita u C i D grupi EP