zvezda partizan 1

Brković: Održali su nam lekciju!

Posle derbija gde su crveno beli slavili trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković bio je kratak.

-Održali su nam lekciju iz lepšeg rukometa, iz strpljivosti, odbrane, napada i kad se sve to sabere – logično je da je Zvezda pobedila. Ako u naredne dve utakmice ne zabeležimo 4 boda, ja više neću biti trener Partizana – rekao je strateg crno-belih Aleksandar Brković nakon poraza u večitom derbiju.

Povezana vest:  Ubedljiv poraz rukometašica Radničkog u Norveškoj u prvom meču osmine finala KPK

Domaćin je u „Šumicama“ držao kontrolu nad igrom sve vreme, a gosti iz Humske 1 nisu iskoristili nijednu šansu da izjednače rezultat. Vodili su na poluvremenu sa 14:9, a razlika je na kraju porasla za još 1 gol, pa je po isteku 60. minuta na bilo 27:21.

-Nismo bili na nivou, posebno u prvom poluvremenu. Posle smo se malo trgli, ali nedovoljno. Čestitam Crvenoj zvezdi na onome što je večeras pokazala – dodao je Brković.

Povezana vest:  Partizan, opet, nesrećno izgubio

-Rezultat je zaista previsok, ali kada dozvolite sebi da loše uđete u utakmicu i da stizete 4 – 5 razlike, onda je jako teško ostvariti pobedu. Bilo bi teško i ekipama koje su duže zajedno, a ne nama koji smo tek dva i po meseca u ovom sastavu. Puno bi nam značila pobeda na gostujućem terenu, a opet ne mora da znači da smo sve izgubili. Nadam se da ćemo u narednim mečevima popraviti igru – rekao je najefikasniji igrač crno-belih, Ljubomir Jovanović.

Povezana vest:  U četvrtak promocija knjige o Svetlani Kitić

Partizan u sledećem kolu, u četvrtak, gostuje Železničaru, dok Zvezda putuje u Šabac na teren Metaloplastike.