RSS Zajednicka umagPoraz rukometašica Srbije od Hrvatske
 
Ženska rukometna reprezentacija Srbije, izgubila je večeras od selekcije Hrvatske rezultatom 31:26 (17:12), u poslednjem kolu Croatian Cup-a u Umagu. Izabranice Saše Boškovića odigrale su tri utakmice sa reprezentacijama Hrvatske, Poljske i Nemačke, i zabeležile  dva poraza i jedan remi.
–  Završili smo turnir zadovoljni, niko se nije povredio. Devojke se vraćaju u klubove da igraju još ovih mesec ipo dana do EP i želim im puno uspeha i da dođu spremne za takmičenje koje nas čeka. Mislim da možemo da budemo zadovoljni turnirom. Dobro je što smo igrali na ovom turniru, probali smo neke nove stvari – izjavio je Saša Bošković, selektor nacionalnog tima posle meča.
Ovaj turnir vicešampionke sveta iskoristile su kao pripremu za EURO 2014, koji se od 7. do 21. decembra održava u Hrvatskoj i Mađarskoj.
– Loše smo počeli  utakmicu. Trebale smo da budemo bolje u odbrani. Pokušale smo da se vratimo i najviše prilike za to smo imale u drugom poluvremenu koje nismo iskoristile. Turnir nam je poslužio da se uigramo i da vidimo šta treba da popravimo – reči su Biljane Bandelier, reprezentativke Srbija.
Povezana vest:  DELEGACIJA RSS POSETILA INĐIJU