P1300008Tigrice za jedanaestu pobedu i Juliana
 
Rukometašice Radničkog, u okviru jedanaestog kola SRLS za žene u subotu 31. januara igraju derbi meč protiv Novosadske ekipe Minaqua.
Utakmica će pored takmičarskog značaja imati i humanitarni karakter.
Na konferenciji za novinare, upriličenoj tim povodom u VIP salonu kluba o pripremama za predstojeći meč govorili su trener Aleksandar Radosavljević i reprezentativka iz redova Kragujevčanki Sanja Radosavljević.
-Spremni smo za utakmicu kao i svaku drugu,radili smo na svim elementima igre. Ovo je najjača utakmica u ovom nizu ove godine i ima status derbija, pošto je ekipa Minaque treća na tabeli. Sve dosadašnje utakmice su nam poslužile kao uvid i priprema za ono što nas čeka u februaru a to je dvomeč sa ekipom Bjasena u osmini finala Kupa pobednika Kupova. Kvalitetniji smo, preuzimamo ulogu favorite i nadam se sigurnoj pobedi – izjavio je trener Radosavljević.
-Naporno smo radile kao i za svaki drugi meč i spremno i orno dočekujemo Novosađanke.  Očekujem pobedu sa što većom gol razlikom i da dokažemo da smo mi stvarne jesenje šampionke. Pozivam i očekujem navijače,  simpatizere, sportiste i ostale građane Kragujevca da dođu u što većem broju ne samo da nas podrže u pobedničkom nizu već Ii da svi zajedno pomognemo našem mladom košarkašu Julianu Bogdanoviću i prikupimo što više sredstava za njegovo lečenje – poručila je Sanja Radosavljević.
Na ulazu u halu Jezero će biti postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novac namenjen operaciji oka mladog košarkaša Juliana Bogdanovića.
Povezana vest:  SP ŠVEDSKA 2011, Srbija pobedila Australiju