P2200014

TIGRICE ZA ODBRANU TITULE I JULIANA

Rukometašice Radničkog, u okviru trinaestog kola SRLS za žene u subotu 21. februara igraju derbi meč protiv ekipe Jagodine.
Utakmica će pored takmičarskog značaja imati I humanitarni karakter.
Na konferenciji za novinare, upriličenoj tim povodom u VIP salonu kluba o pripremama za predstojeći meč govorili su trener Aleksandar Radosavljević i Olivera Tošović,zamenik kapitena.
-Spremni smo za utakmicu kao I svaku drugu,radili smo na svim elementima igre.Obe ekipe su tako koncipirane,da će konačan rezultat u mnogome zavisiti od odbrane.U proteklom period smo imali mnogo problema sa bolešću devojaka,ali je to sada iza nas.Ekipa je spremna,željno iščekujemo utakmicu I uveren sam da ćemo slaviti.—izjavio je trener Radosavljević.
-Naporno smo radile kao I za svaki drugi meč I spremno I orno dočekujemo Jagodinke. Ono što mogu da obećam u ime devojaka je da ćemo ostaviti srce na terenu da bi došle do 2 presudna boda u odbrani titule.Pozivam naše navijače da nas bodre kao I do sada,a mi ćemo im se sigurno odužiti.Da ubeležimo još jednu pobedu I pomognemo Julianu.—poručila je Olivera Tošović,zamenik kapitena.
Utakmica je zakazana za 18 časova a sudiće Branka Marić I Zorica Mašić.
Na ulazu u halu Jezero će biti postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novac namenjen operaciji oka mladog košarkaša Juliana Bogdanovića.

Povezana vest:  Matić objavio spisak za prvi deo priprema

PHOTO: zrkradnicki.org