raspored rukomet je moja buducnostKadeti na turniru u Bugojnu

Muška kadetska reprezentacija Srbije učestvovaće na 3. Međunarodnom rukometnom turniru „Rukomet je moja budućnost“ koji se održava u Bugojnu u Bosni i Hercegovini, od 02. do 05. aprila 2015. godine. Pored naše reprezentacije na turniru učestvuju i selekcije Slovenije, Slovačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Katara, Makedonije i Poljske.

U grupi A nalaze se selekcije Srbije, Slovenije, Slovačke i Hrvatske, dok su u grupi B selekcije Bosne i Hercegovine, Katara, Poljske i Makedonije. Naša selekcija prvog dana u četvrtak igra dve utakmice, od 09.30 sati sa selekcijom Slovenije, a od 19.15 sati sa selekcijom Hrvatske, dok se u petak sastaje sa selekcijom Slovačke od 13 sati.

Povezana vest:  Rukometaši Vardara osvijili Ligu šampiona

Na spisku našeg stručnog štaba nalaze se sledeći igrači: Jandric Todor, Jurakić Marko, Kurteš Nikola, Sunajko Stefan, Kljajić Aleksa, Vorkapić Vukašin, Ratković Nemanja, Pavlović Uroš, Popović Aleksandar, Potpara Milan, Bunjevčević Miljan, Radovanović Milomir, Leovac Filip, Mijatović Srđan, Stojanović Luka, Maksić Aleksa, Damnjanovic Stefan.

Svečano otvaranje već tradicionalnog turnira zakazano je za četvrtak u 16 sati. U četvratk i petak igraju se grupne faze takmičenja, dok se u subotu ukrštaju selekcije iz dve grupe. Finale turnira „Rukomet je moja budućnost“ zakazano je za 16 sati.

Povezana vest:  EP ŽENE 2012, Adžić: Verovali smo u čuda

Raspored odigravanja utakmica:

Četvratk, 02. april

09.30 h Srbija – Slovenija

11.15 h Hrvatska – Slovačka

13h Poljska – Bosna i Hercegovina

14.45 h Katar – Makedonija

16 h Svečano otvaranje turnira

17.30 h Slovenija – Slovačka

19.15 h Hrvatska – Srbija

Petak, 03. april

09.30 h Poljska – Makedonija

11.15 h Katar – Bosna i Hercegovina

13 h Srbija – Slovačka

Povezana vest:  Stanojević: Potpuno spremni odlazimo u Grčku

14.15 h Hrvatska – Slovenija

17.30h Bosna i Hercegovina – Makedonija

19.30 h Katar – Poljska