P5060163ŽRK RADNIČKI DOBIO ĐURĐEVDANSKU NAGRADU
 
Na današnjoj svečanoj sednici Skupštine grada Kragujevca uručene su Đurđevdanske nagrade grada Kragujevca,najvećeg priznanja koje grad Kragujevac dodeljuje.
Dobitnik nagrade u oblasti sporta je Ženski Rukometni klub Radnički za osvojenu titulu prvaka države 2014-te godine kao i za razvoj i popularizaciju rukometa i sporta uopšte.
Nagradu je uručio gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić a u ime kluba je primio predsednik Goran Stanišić u društvu tri igračice Jovane Risović,Ivane Prijović i Jovane Dukić.
-Izuzetno smo počastvovani činjenicom da smo dobitnici ovako prestižnog priznanja koji je dokaz naših višegodišnjih napora da napravimo respektabilan klub ne samo u našim okvirima i da dovedemo vrhunski rukomet u naš grad.Drago nam je što su to prepoznali građani i čelnici Kragujevca,a mi smo im se odužili novom titulom državnog prvaka.Ono što mogu da obećam je da ćemo uložiti još više rada i truda kako bi i u budućnosti još bolje predstavljali naš klub i grad-izjavio je predsednik kluba Goran Stanišić.
Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Ivano Balić: Ovakvom igrom Srbija pobeđuje u finalu Dance, Stanić odličan!