P5080184MLADE TIGRICE UGOSTILE MOSTARKE
 
U  okviru proslave dana grada pionirke Radničkog su ugostile svoje vršnjakinje iz bratskog grada Mostara.Mostarke su posetile trofejni i VIP salon kluba,trening prvog tima a upriličen je i trokružni turnir na kome je pored ove dve selekcije učestvovala i ekipa Azanje.
-Zahvalila bih se gradu Kragujevcu i ženskom rukometnom klubu Radnički na gostoprimstvu, ovo je jedno novo iskustvo I za mene I za ove devojčice. Deca su se družila na terenu i van njega, što je puno važnije. Stekle su nova prijateljstva koja će nadam se trajati dugo kao i ova saradnja. Radujem se novom susretu iduće godine  a mi ćemo uzvratiti gostoprimstvo u avgustu u Mostaru. Hvala još jednom na ovom druženju i prelepo provedena 3 dana u Vašem gradu-poručila je Ivana Mlakić,rener pionirske selekcije Mostara.
-Sport spaja ljude,stvara nova prijateljstva I ove razmene su potvrda toga.Uvek ćemo se odazivati ovakvim vidovima druženja.Stvoreno je trajno prijateljstvo I saradnja a to je poenta ovih susreta-nadovezao se predsednik Radničkog Goran Stanišić.
Najmlađe Tigrice u avgustu očekuje uzvratna pposeta Mostaru.
 
PHOTO: žrkradnički.org
Povezana vest:  Rukometaši Partizana na koncertu Miroslava Ilića