marija todorovic

MARIJA TODOROVIĆ NOVA TIGRICA

Marija Todorović (24) naredne dve godine braniće boje Radničkog,osvajača duple krune.Jedna od najubojitih levih bekova napustila je Knjaz Milos I presla u tim iz Kragujevca.Todorovićeva je branila boje Cepelina,ORK Beograda I madjarskog prvoligasa Egera.Posto je jedna od starijih u ekipi Aleksandra Radosavljevića, od nje se očekuje da pored sjajnih realizatorskih sposobnosti sa linije od 9 metara bude I jedna od oslonaca u odbrani,kako u Super ligi tako I u Evropi.
-Marija je igrala za par domaćih klubova,stekla odredjeno iskustvo igrajući prvu madjarsku ligu I bas zbog te činjenice od nje očekujem značajan doprinos na poziciji levog beka.Ne sumnjam da će se brzo uklopiti u sistem igre koji gajimo-reči su sefa struke sampionki Aleksandra Radosavljevića.
– Jako sam srećna sto sam dosla u sampionski klub i nadam se da ćemo svi zajedno uspeti da ponovimo rezultate iz predhodne dve godine. Zadovoljstvo mi je sto cu raditi sa trenerom Aleksandrom Radosavljevićem i nadam se da ću uz njega napredovati u nastavku karijere. Za mene je dolazak u Radnički veliki izazov i jedva čekam da istrčim na parket hale „Jezero“. Mogu da obećam svim ljubiteljima rukometa u Kragujevcu da ću dati sve od sebe da ponovo osvojimo titulu i kup Srbije i sto duže ostanemo u Evropi-reči su novopečene „tigrice“ Marije Todorović.

Povezana vest:  Vojvodina na Dinamo, Partizan protiv Metaloplastike Elixir u borbi za finale plej-ofa