dejana kulic

DEJANA KULIĆ PRISTUPILA TIGRICAMA

Uprava Radničkog, osvajača duple krune je angažovala talentovanu Dejanu Kulić (19) juniorsku reprezentativku Republike Srpske i najboljeg strelca kupa BIH prošle sezone. Dejana igra na mestu srednjeg beka i dosla je iz ŽRK Rogatice, ekipe koja je predvođenja njom ove godine izborila učešće u super ligi Bosne i Hercegovine.
-Jako sam srećna što ću biti deo šampionskog tima. Zadovoljstvo mi je što ću raditi sa trenerom Aleksandrom Radosavljevićem i nadam se da ću uz njega napredovati i svojim igrama doprineti ostvarenju ciljeva koje je klub zacrtao.Gorim od želje da što pre istrčim na parket hale Jezero i predstavim se kragujevačkoj publici u pto boljem svetlu – izjavila je najnovija u redovima Tigrica Dejana Kulić.
-Za Dejanu smo čuli jos prosle sezone, pratili njene igre i doveli je na probu. Te prve testove je prošla izvanredno, angažovali smo je i sad je deo šampionskog tima. Uklapa se u našu koncepciju podmlađenog tima, jako je talentovana i smatram da uz dobar rad na treninzima i saradnju sa saigračicama može da iskaže sve potencijale koje poseduje – poručuje sef struke Aleksandar Radosavljević.

Povezana vest:  Metaloplastika umesto Partizana u regionalnoj SEHA ligi