ZRK 1

3.KOLO KUPA POBEDNIKA KUPOVA: MUNICIPAL-RADNIČKI

Rukometašice Radničkog u okviru treče runde Kupa pobednika Kupova gostuju ekipi Municipala iz Krajove ( Rumunija) gde će u dve utakmice pokušati da izbore prolazak u narednu rundu ovog renomiranog takmičenja.
– Do prošle nedelje smo imale jako naporan period u kome smo odigrale 6 utakmica za 14 dana,uspele nekako da se odmorimo i spremno dočekamo ovaj dvomeč.Željne smo da zaigramo i sledeće kalendarske godine u Evropi tako da ćemo dati sve od sebe da pobedimo u Rumuniji. Biće izuzetno teško jer je ekipa Municipala jako dobra,ali ćemo se boriti u obe utakmice jer je jako naporno igrati dan za danom-izjavila je kapiten Radničkog Jovana Risović
Svoja očekivanja je iznela još jedna reprezentativka iz redova Tigrica Ivana Prijović :
-Ne znamo puno o ekipi domaćina osim da za njih nastupaju dve igračice iz Srbije.Odgledale smo jedan njihov meč,razradili taktiku i spremno odlazimo na megdan. Nemamo šta da izgubimo, ekipa Municipala je jako kvalitetna i ako prodjemo u narednu rundu to će biti veliki uspeh za našu mladu ekipu.
Obe utakmice se igraju u „Polivalenta“ hali u Krajovi .Prva je na rasporedu u subotu 21.novembra sa početkom u 18 časova( 17 po srpskom) a druga dan kasnije u nedelju 22.novembra u 17:45 (16:45).
Oba meča će suditi sudijski par iz Makedonije Marija Ilieva i Silvana Karbeska.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Zaječarke protiv Mađarica, Dankinja i Poljakinja

PHOTO: zrkradnicki.org