pre draw konferencija NIS Fed kup tim Srbije14

Ivanovićeva: Biće teško, ali verujem u pobedu

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas da Fed reprezentaciju Srbije očekuje težak meč protiv Rumunje, ali da veruje u pobedu. 
-Očekuje nas težak duel za opstanak u Svetskoj grupi. Rumunke su jake protivnice, Simona Halep je u sjajnoj formi, ali mislim da borbenšću i timskim duhom možemo da pobedimo – rekla je Ivanovićeva na konferenciji za novinare. 
Ivanovićeva je rekla da se oseća odmorno, i da joj je ova pauza između turnira koristila da se oporavi od povrede koja je već dugo muči. 
-Osećam se bolje. Dugo me je mučila povreda sa leđima i kukom, još od Australijan opena… značilo mi je da budem kod kuće, da se oporavim i odmorim. Nadam se da će ovo biti dobar vikend za nas – rekla je Ivanovićeva. 
Srpska teniserka je dodala da nije imala prilike da dovoljno vežba na šljaci ove godine, ali se nada da će brzo uspeti da se prilagodi. 
-Sada je sezona na šljaci, sve je brzo došlo, nisam imala vremena da dovoljno treniram na šljaci, ali volim da igram na toj podlozi, i mislim da imam dovoljno vremena da uđem u ritam – rekla je Ivanovićeva. 
Selektor srpske Fed reprezentacije Dejan Vraneš rekao je da se teniserke vredno spremaju, i da veruje da će biti spremne za duel sa Rumunkama. 
-Ivanovićeva je danas stigla, Jakšićeva juče, sada je tim kompletan. Juče nismo mogli da treniramo napolju zbog loših vremenskih uslova, ali danas je već bolje, i nadam se da će devojke uspeti dobro da se spreme, i da se adaptiraju na ove uslove – reko je Vraneš. 
Duel između Srbije i Rumunije za opstanak u Svetskoj grupi 2, igraće se narednog vikenda u Bukurrestu. 

Povezana vest:  ATP RANG LISTA, Troicki napredovao za dva mesta