Ilija Bozoljac Tamka Sport9Ilija Bozoljac potpisao ugovor sa američkim sportskim brendom Tamka Sport
 
Tamka Sport, američki sportski brend i srpski Davis cup reprezentativac Ilija Bozoljac danas su potpisali ugovor i zvanično nastaviti svoju uspešnu saradnju. Atraktivni 29-godišnji teniski as će nositi Tamka Sport proizvode u naredne dve godine.
-Veoma sam ponosan što ću nositi Tamka Sport, novi sportski brend. Tamka Sport je mi je neizmerno pomogao tokom prošle godine time što mi je obezbedio sjajnu sportsku opremu za teren, ali i jedinstvene usluge van terena. Samim tim potpisivanje ovog ugovora mi mnogo znači i bila to jedna sasvim logična odluka – prokomentarisao je Bozoljac.
-Oduševljen sam što sam postao član porodice Tamka Sport i sa zadovoljstvo isčekujem zajedničke buduče projekte sa ovom kopanijom – zaključio je Ilija.
-Karakter i duh Ilije Bozoljca na terenu i van njega je u skladu sa onim što muški tenis predstavlja, Ilija je bez svake sumnje veliki ambasador našeg brenda. Bozoljac je bio deo naših marketinških aktivnosti od prvog dana i oduševljeni smo što ćemo nastaviti uspešno partnerstvo i u budućnosti – rekla je Ketlin Derienco predsednik Tamka Sport kompanije.
Tamka Sport je novi američki sportski brend koji proizvodi modernu sportsku opremu, sa misijom i ciljem da bude novi vodeći sportski bren na svetu.
Povezana vest:  Kolšrajber osvojio turnir u Diseldorfu