rekrativologoRekreativci u slavu Artura Eša

Teniska akademija Tipsarević ugostiće teniske zaljubljenike u „beli sport“ i aktivno pridružiti Danu borbe protiv AIDS-a. Rekreativci oba pola okupljeni oko udruženja „Rekreativo“ imaće priliku da se bore za trofej „Jazas rekreativo kupa 2014.“, u nedelju 30.novembra sa početkom u 10 časova, na kome će domaćini pored atraktivnih mečeva pružiti prisutnima niz edukativnih predavanja o bolesti od koje je umro i legendarni Artur Eš.
Takmičenje pokraj Studenstskog grada biće prava prilika da se promoviše ideja „Rekreativa“.
-Turnir na akademiji Janka Tipsarevića je samo prvo od 30 – ak takmičenja koje „Rekreativo“ planirana da organizuje do kraja 2015. godine. Armija rekreativaca do sada nije imala priliku da učestvuje na mnogo turnira, a mi kao udruženje želimo da im pružimo tretman kao da su profesionalci. Imamo veliki broj prijava za članstvo i drago nam je što su nas Beograđani shvatili kao oazu za takmičenje, druženja, putovanja,… – jasan je sekretar „Rekreativa“ Jovan Stefanović.
Mlada organizacija želi da status rekreativaca bude mnogo bolji na teniskoj mapi Srbije.
-U Beogradu postoji armija zaljubljenika u „beli sport“ koji žele da igraju turnire i ligaška takmičenja ali nisu imali priliku za to, mada se godinama bave tenisom. Kroz takmičenja želimo da podignemo masovnost rekreativnog tenisa i svim klubovima donesemo finansijski benefit. Samo tako možemo stvoriti klimu i materijalnu sigurnost, koja kasnije iznedriti teniske profesionalce… – rekao je Stefanović.
Informacije o turniru „Jazas rekreativo kup 2014.“ možete dobiti na email adresi www.tenisrekreativo.com ili na broj telefona 064 222 46 49.

Povezana vest:  DAVIS CUP SRBIJA - ČEŠKA, Žvojinović: Ulaskom u finale napisali bismo istoriju