Bojana Stamenov ide u Beč na EurosongOdbrojavanje za Bec kandidati

Pobednik Beosonga i predstavnik Srbije na Eurosongu u Austriji je Bojana Stamenov!
„Ceo svet je moj“ pesma je sa kojojm će Bojana Stamenov predstaviti Srbiju u Beču 19. maja. Glasovima publike i stručnog žirija odlučeno je da upravo ta kompozicija Vladimira Graića brani boje Srbije na 60. Pesmi Evrovizije.
Publici su se, kako je bilo najavljivano, u večerašnjoj emisiji predstavili Aleksa Jelić sa pesmom „Vodi me“, Danica Krstić sa numerom „Suze za kraj“ i Bojana Stamenov i pesma „Ceo svet je moj“
Aleksa, Danica i Bojana su po dva puta izveli svoje kompozicije. Voditelj i domaćin finalne večeri bila je Maja Nikolić, popularno TV lice RTS-a, a u revijalnom delu nastupile su Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović (Moje 3), koje su otpevale Molitvu. Pored njih, Grajinu pesmu Odlazim otpevala je Andrea Demirović, predstavnica Crne Gore na Evroviziji u Moskvi 2009., a devojke iz nekadašnje grupe Beauty Queens otpelvae su pesmu „Zavet“.
Gost u studiju bila je i Leontina Vukomanović, poznata kantautorka, koja je napisala tekstove za sve tri pesme — inače, Leontina je autor teksta pesme Lane moje (SCG 2004).
U emisiji je takođe prikazan samo delić bogatog opusa Vladimira Graića, sa osvrtom na pesme sa kojima je učestvovao na prethodnim izborima.

Povezana vest:  Svaki šesti odrasli Britanac i dalje piše Deda Mrazu

Glasovi žirija
Danica Krstić 1 poen
Aleksa Jelić 2 poena
Bojana Stamenov 3 poena

Glasovi publike
Danica Krstić 2 poena (8.039 SMS)
Aleksa Jelić 1 poen (4.363 SMS)
Bojana Stamenov 3 poena (10.547 SMS)