viktor troicki

Troicki: Srpski teniseri favoriti, Hrvati nisu za potceniti

Teniski reprezentativac Viktor Troiciki, izjavio je danas da su da su teniseri Srbije favoriti u meču s reprezentacijom Hrvatske, jer „igraju kod kuće“, ali da se ni Hrvati ne smeju potceniti. 
-Realno je da smo favoriti, ali Hrvati imaju dobar tim i sigurno je da će Đorić i Delić biti sjajni igrači u budućnosti, što je Đorić već pokazao pobeđujući vrhunske igrače. Ne smemo da ih potcenimo i to neće biti lak posao, ali daćemo sve od sebe – rekao je Troicki. 
On je kazao da kada Zimonjić najavi osvajanje titule za Srbiju, što je ove godine i učinio pred Dejvis kup, titula se i osvoji. 
-Kada Zimonjić najavi titulu, onda se i desi tako, a ove godine je najavio i mislim da imamo dobre šanše, pogotovo zato što je Nole rešio da igra ove godine, tako da nam je to olakšavajuće – rekao je Viktor Troicki. 
Troicki je u Kraljevu na treningu pred meč za Dejvis kup koji će se u tom gradu igrati od 6. do 8. marta, rekao da se reprezentacija Srbije još navikava na teren, i da se svi reprezentativci osećaju dobro. 
-Još uvek se navikavam na vreme, jer sam pre par dana stigao iz Meksika, mislim da ću do početka meča biti spreman, atmosfera je dobra, danas dolaze Novak i Zimonjić i od danas smo u potpunom sastavu – rekao je Troicki. 
Reprezentativac Filip Krajinović je rekao da ne očekuje lak meč s Hrvatima, jer imaju dobar tim, ali da rereprezentacija Srbije ima Novaka Đokovića, te on očkuje pobedu. Novak Đoković danas dolazi u Kraljevo gde će se u Hotelu „Kristal“ priključiti ostalim reprezentativcima, i popodne imati prvi trening u Sportskoj hali. 

Povezana vest:  Đere ispao u prvom kolu kvalifikacija za Rolan Garos