SFR-1POČINJE SUMMER FESTIVAL REPORT – MTV ULTIMATIVNI LETNJI VODIČ KROZ FESTIVALE

Narednih meseci nijedno dešavanje neće proći neopaženo jer na MTV kanal stiže nova sezona ultimativnog vodiča kroz letnje festivale Summer Festival Report, emisije koja vam pruža sve neophodne informacije o najboljim provodima u regionu.
MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Ivom Mišović, ćerkom poznate manekenke i modne novinarke Irene Mišović, obilaziće muzičke i filmske festivale, prenosće vam najuzbudljivije momente i informisaće o dešavanjima koja ne smete da propustite, a videćete i intervjue sa različitim domaćim i svetskim izvođačima, publikom, dobićete proverene predloge za najbolji provod i kako da učinite ovo leto bogatijim za mnogo dobre zabave!
U prvoj epizodi druge sezone SFR-a, Iva je obišla Southern Soul Festival koji je po drugi put održan na Velikoj plaži u Ulcinju. Tokom četiri festivalska dana nastupilo je preko 40 renomiranih imena soul, jazz, disco i house muzike iz regiona, Evrope i sveta. Publika je uživala, a Iva je porazgovarala sa britanskim DJ Omarom, Osunladeom, bendom Xanax i duom Anushka i, između ostalog, saznala da li su nekada bili na nudističkoj plaži.
U narednim epizodama Summer Festival Report doneće deliće atmosfere sa Paga, najluđeg ostrva u Hrvatskoj, Exit i Sea Dance festivala, WBAADT dogadjaja u Ljubljani u poznatoj diskoteci „Cirkus“, banjalučkog Demofesta, Fresh Island-a, Love Fest-a u Vrnjačkoj banji i mnogih drugih zabavnih dešavanja.
Saznate sve o najboljim letnjim festivalima u regionu i iskoristite leto do maksimuma! Gledajte Summer Festival Report od 12. jula, svake subote od 21:20. Za više informacija posetite mtv.rs!
Reprize:
Nedelja u 17:20
Ponededeljak u 13:40
Utorak u 19:30
Sreda u 16:30
Četvrtak u 13:40
Petak u 18:40

Povezana vest:  "FEAR THE WALKING DEAD" POSTALA SERIJA BROJ 1 SA NAJGLEDANIJOM PRVOM EPIZODOM U ISTORIJI KABLOVSKE TELEVIZIJE U AMERICI