the leftovers 101 05
SERIJA IZ ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE „OSTAVLJENI“ ĆE DOBITI DRUGU SEZONU
 
Premium filmski kanal HBO s ponosom objavljuje da će se snimati i druga sezona hit serije „Ostavljeni“. To je je danas i zvanično saopštio Majkl Lombardo, predsednik HBO programa. Od autora Dejmona Lindelofa („Emijem“ ovenčanog za seriju „Izgubljeni“, te tvorca serija „Džordan“, „Neš Bridžis“, „Jednom davno“…) i priznatog noveliste Toma Perota (nominovanog za „Oskara“ za „Little Children“), dramska serija „Ostavljeni“ je bazirana na istoimenom Perotovom romanu.
Ponedeljkom u 21h na HBO-u, samo dan nakon američke premijere, i mi gledamo epizode prve sezone Periotine priče koja nas na originalan način uvlači u svet misterioznih nestanaka širom sveta. Smeštena u njujorškom predgrađu, intimna porodična drama fokusira se na stanovnike izmišljenog grada Mejpltona, a posebno prati grupu „ostavljenih“ koji moraju ponovo da počnu da grade svoje živote, nakon gubitka više od 100 ljudi…
U ovoj napetoj priči, pored Džastina Toroa, glavne zvezde su: Majkl Gaston, Ejmi Brineman, Kristofer Eklston, Liv Tajler, Keri Kun, Čarli Karver, En Dovd, Eni Kju, Margaret Kvoli, Amanda Vorner, Natali Gal, Kris Zilka…
„Njujork tajms“ je „Ostavljene“ ocenio kao odličnu seriju sa „inteligentnim, vešto predstavljenim primesama“, dok „Njujorker“ primećuje da serija „obuhvata dezorjentaciju tuge na način retko provokativan za televiziju. „Ostavljeni“ su nešto potpuno novo“, zaključuje „Njujorker“.
Nove epizode serije „Ostavljeni“ se prikazuju svakog ponedeljka u 21h na HBO-u, dok su na HBO GO-u dostupne već ponedeljkom ujutro, samo nekoliko sati nakon američke premijere.
Povezana vest:  Minionsi na SkyShowtime platformi