true detective-2U 2. sezoni Pravog detektiva Vince Vaughn i Colin Farrell

Nagađanja oko glumačke postave nove sezone Pravog detektiva mogu stati – stigla je i službena potvrda kako su za glavne uloge odabrani Vince Vaughn i Colin Farrell. Ostatak glumačke postave biti će potvrđen uskoro.
Osam nastavaka nove sezone Pravog detektiva, čije snimanje kreće ove jeseni u Kaliforniji, ovaj put prati tri policajca i okorjelog kriminalca koji pokušavaju pronaći put kroz mrežu zavjere koja okružuje jedno ubojstvo.
Colin Farrell će glumiti Rayja Velcoroa, kompromitiranog detektiva koji je rastrgan između nadređenih u korumpiranoj policijskoj postaji i okorjelog kriminalca koji ga drži u šaci. Vincea Vaughna ćemo gledati u ulozi Franka Semyona, kriminalca kojem nakon ubojstva poslovnog partnera prijeti gubitak poslovnog carstva. Ostatak glumačke postave biti će objavljen uskoro.
Prvu sezonu atmosferičnog serijala gledatelji u Hrvatskoj imali su prilike pogledati ekskluzivno na HBO-u početkom godine, samo dan nakon njegove američke premijere, a nova sezona očekuje se u drugoj polovici 2015. Svima koji su seriju „Pravi detektiv“ propustili pogledati, kompletna prva sezona dostupna je putem usluge HBO GO.

Povezana vest:  Avanture džepne Polly na Minimaxu