TurboHBO Adria slavi 10. rođendan

HBO Adria, vodeća premium televizijska mreža u Srbiji i ostatku regije, ovog vikenda slavi 10. rođendan. Za to vreme na TV nebo u Srbiji i regionu donela je (i ne prestaje da donosi) filmska i serijska osveženja, pomerila granice TV umetnosti i vinula televiziju do nivoa o kojem do pre nekoliko godina nije moglo ni da se sanja.

Među brojnim rekordima kojima se HBO okitila poslednjih godina su i ta da je poslednja, četvrta sezona megapopularne serije „Igra prestola“ potukla rekorde gledanosti, pa je tako uz svaku epizodu bilo 18.4 miliona gledalaca, da se na ovogodišnjoj dodeli „Emija“ HBO ovenčala sa 19 nagrada, što je više od bilo koje druge TV mreže, već 13. godinu zaredom, a tu je i podatak da se – po izboru magazina „Entertejnment vikli“ – televizijska serija „Žica“ našla na samom vrhu liste stotinu najboljih TV serija svih vremena.

Poslednjih godina su se i mnogobrojne svetske glumačke i rediteljske zvezde okrenule saradnji sa HBO-om. Samo neka od holivudkih veličina čiji rad možete videti na našim kanalima su Martin Skorseze, Stiven Soderberg, Klajv Oven, Stiv Bušemi, Majkl Daglas, Met Dejmon, Metju Mekonahi, Vudi Harelson, Nikol Kidman i mnogi drugi.

Povezana vest:  Specijalni serijal Veridba od 90 dana: samoizolacija premijerno na TLC kanalu 23.maja

PROGRAM ZA JUBILEJ

Ljubitelje filma će obradovati HBO poklon za predstojeći vikend (subota i nedelja, 4. i 5. oktobar), kada HBO slavi prvu deceniju postojanja na našem tržištu. HBO je za tu priliku pripremio 48 sati neprekidne vrhunske zabave za celu porodicu, pa će se na rođendanskom meniju naći još više vrhunskih blokbastera.

SUBOTA, 4. 10.

06:00    Argo (drama, triler; Igraju: Ben Aflek, Brajan Krenston, Alan Arkin…)

07:35    Filmovi i zvezde VI, Ep. 40

08:00    Avioni (animirani, komedija; Dejn Kuk, Stejsi Kič, Bred Geret…)

09:30    Džek ubica divova (akcija, fantazija; Igraju: Nikolas Hoult, Eleonor Tomlinson, Juan Mekgregor…)

11:20    Matorani 2 (komedija; Igraju: Adam Sendler, Kevin Džejms, Kris Rok…)

13:00    Čista prošlost (komedija; Igraju: Leri Dejvid, Bil Heder, Bejker Hol, Kejt Hadson…)

14:35    Madonna: The MDNA Tour

16:35    Tor: Mračni svet (akcija, fantazija; Igraju: Kris Hemsvort, Natali Portman, Tom Hidlston…)

18:25    Rođendanska premijera 1: Turbo (animirana komedija u režiji Dejvida Sorena. Kada običan puž po imenu Turbo dobije moć super-brzine, njegov život postaje luda vožnja! Uz pomoć grupe snalažljivih uličnih puževa, Turbo se prijavi za trku Indi 500 u pokušaju da ostvari svoje i njihove snove)

20:05    Rođendanska premijera 2: Pre ponoći (komedija, drama; Igraju: Itan Houk, Džuli Delpi, Šejmus Dejvi Fricpatrik… Džesi i Selin se upoznaju u dvadesetima u „Pre svitanja“, ponovo se sreću u tridesetima u „Pre sumraka“, a sada, u „Pre ponoći“, suočavaju se sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću; porodicom, romansom i ljubavlju u ranim četrdesetim)

Povezana vest:  Serija "VENČANICA IZ SNOVA – DEVERUŠE: KRZNENI MUFOVI I PREVRTLJIVI PRIJATELJI" na TLC kanalu

21:55    Paranormalna aktivnost 4 (horor; Igraju: Kejti Fiterston, Ketrin Njuton, Brejdi Alen…)

23:20    Rej Donovan II, ep. 2

00:10    Let (drama, triler; Igraju: Denzel Vošington, Keli Rejli, Džon Gudman…)

02:25    Moj život s Liberačijem (biografski, drama; Igraju: Majkl Daglas, Met Dejmon, Rob Lou…)

04:20    Trans (krimić, triler; Igraju: Džejms Mekavoj, Vinsent Kasel, Rozario Doson…)

NEDELJA, 5.10.

06:00    Štrumpfovi 2 (animirani, komedija; Frenk Azaria, Nil Patrik Haris…)

07:45    Pet legendi (animirani, fantazija)

09:20    Samsara (dokumentarac u režiji Rona Frika)

11:00    Mlađi referenti (komedija; Igraju: Vins Von, Oven Vilson, Džoš Brener…)

13:00    Kruds (animirana komedija)

14:40    Persi Džekson – More čudovišta (avanturistički, fantazija; Igraju: Logan Lerman, Brendon T. Džekson…)

16:25    Zvezdane staze: Prema tami (akcija, naučna fantastika; Igraju: Kris Pejn, Zakari Kvinto)

18:35    Rođendanska premijera 1: Šetnja sa dinosaurusima 3D (animirani; Igraju: Angori Rajs, Čarli Ruv, Karl Urban. Upoznajte dinosauruse, stvarnije nego što ste ikada videli, prepuštajući se nezaboravnoj praistorijskoj avanturi u kojoj Pači, hrabar mladi dinosaurus trijumfuje i postaje vođa, za šta je i rođen, uprkos lošim izgledima)

Povezana vest:  Universal kanal najavljuje ekskluzivne premijere omiljenih serija 1. januara

20:05    Rođendanska premijera 2: Čovek od čelika (fantastika; Igraju: Henri Kevil, Majkl Šenon, Rasel Krou…  Dečak otkriva da ima natprirodne moći i da nije sa planete Zemlje. Kao mladić, on putuje u potrazi za svojim poreklom i svrhom svog života na Zemlji. Ali, heroj u njemu mora da se probudi ukoliko želi da spasi svet od uništenja)

22:25    Rođendanska premijera 3: Savetnik (akcija; Igraju: Majkl Fasbender, Penelope Kruz, Kameron Dijaz, Havijer Bardem, Bred Pit. Reklo bi se da jedan advokat ima sve, ali višak samopouzdanja ga uvede u jednokratni posao sa drogom iz kojeg neće moći da se izvuče tako lako. Sada savetnik ne zna kome da veruje i njegova greška će dovesti do katastrofe)

00:20    Đangova osveta (drama, vestern: Igraju: Džejmi Foks, Kristof Volc, Leonardo di Kaprio…)

03:00    Dobar dan da se umre muški (akcija. Igraju: Brus Vilis, Sebastjan Koh…)

04:35    Majk Tajson: Neosporna istina (stend-ap komedija Majka Tajsona)

Naravno, nemojte propustiti ni premijrne epizode HBO hit serija: „Hirurg“ (Cinemax, 4.10. u 22h), „Rej Donovan“ (HBO, 4. 10. u 23.20), Epizode III (HBO Comedy, 5. 10. u 22h)…