vampire-diaries-season-4-group-promotional-photoOd četvrtka 13. novembra počinje emitovanje 4. sezone Vampirskih dnevnika na PRVOJ PLUS
 
Nove, premijerne epizode, ove kultne tinejdžerske serije dostupne su sada i mnogobrojnim fanovima  u Srbiji. Kablovski kanal Prva PLUS, od četvrtka 13. novembra u 18:15h  počinje sa emitovanjem  4. sezone Vampirskih dnevnika, serijala koji je nominovan za nagradu „Saturn“ za 2014. godinu u kategoriji „Najbolja tv serija za mlade“, koju jednom godišnje dodeljuje Američka Akademija naučne fantastike, fantazije i horor filmova.
To je samo uvod u premijernu 5. sezonu koja će se ekskluzivno prikazivati na kablovskom kanalu Prva Plus. Sa sloganom „Koliko njih mora da umre da bi jedan živeo?“, četvrta sezona Vampirskih dnevnika ocenjena je kao „najopasnija“ do sada. Pojavljivanje zaista zastrašujućih zlikovaca i svojim neočekivanim obrtima, ova sezona je izazvala brojne polemike među fanovima o tome gde se završava uzbuđenje a gde počinje realan strah? A da li će Elena i Dejmon uspeti da prebrode prepreke na putu ka srećnom životu, kao i da li će se Stefan izboriti sa svojim dvojnikom saznaćete u premijernoj 5.-oj sezoni Vampirskih dnevnika, koju ćete moći da pogledate na Prvoj Plus, posle samo 13 meseci nakon premijere u Americi.
Povezana vest:  Nije prekinut rad na Bajićevoj seriji "1941-1945"