Zivot sa prirodom - Andrej MaricicPočelo snimanje druge sezone emisije „Život sa prirodom“

Kako zaista izgleda život u divljini prekrivenoj snegom? Koje sve tajne krije netaknuta priroda u Srbiji? Kako pojedinac može da opstane u surovim spoljašnjim uslovima?
Sve gledaoce avanturističkog duha obradovaće vest da će odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, dobiti u drugoj sezoni dokumentarnog serijala „Život sa prirodom“, koja je počela sa snimanjem i biće emitovana na kanalu Lov i ribolov.
Autor i voditelj serijala je Andrej Maričić, pobednik emisije VIP Survivor na Filipinima, koji će povesti gledaoce na uzbudljivo upoznavanje sa divljim predelima širom Srbije, kao i zanimljivim biljnim i životinjskim vrstama sa kojima se susreo tokom putovanja.
Zanimljivo je da Andrej insistira da na sva snimanja ide sam: „Kada sam sam u divljini, mnogo bolje funkcionišem i skoro uvek snimim ono što hoću, iako često dolazi do neočekivanih situacija. Za svaku lokaciju me vežu neobične uspomene – na Obedskoj bari sam spavao u šumi u napuštenom svinjcu smeštenom duboko u močvari. Na Zasavici me je jurio vepar mangulice, a u kanjonu reke Gradac našao sam najvećeg puža golaća na ovim prostorima. Tom prilikom sam zadobio i ozbiljnu povredu, kada se stena koju sam prelazio iznad reke odlomila i pala mi na nogu.“ prisetio se Andrej upečatljivih doživljaja koji su obeležili snimanje prve sezone.
Poseban izazov za njega je predstavljao dolazak do Vrtanjskih kapija u istočnoj Srbiji i vodopada Blederija, gde je utrošio najviše energije, ali i doživeo najlepše iskustvo kada je stao direktno ispod njegovih slapova.
Prva sezona, čije je emitovanje nedavno završeno, izazvala je veliko interesovanje gledalaca koje u nastavku serijala čeka još ekstremniji sadržaj, budući da se nove epizode snimaju tokom zimskog perioda.
Emitovanje druge sezone planirano je na proleće 2015. godine, a činiće je 20 polučasovnih epizoda. Do tada, gledaoci koji su propustili prvu sezonu, mogu da je gledaju reprizno na kanalu Lov i ribolov, u blokovima od po dve epizode koji se emituju u 12h, 20h i 4h.
Kanal Lov i ribolov nalazi se u ponudi kompanija SBB, KDS, JET TV i Beogrid, kao i na platformama za digitalnu kablovsku televiziju – D3 i digitalnu televiziju preko interneta – D3i, na poziciji 265. Kanal je takođe dostupan korisnicima Total TV platforme za digitalnu satelitsku televiziju na poziciji 67, a deo je ponude i ostalih operatora.

Povezana vest:  Discovery istražuje nesreću broda „Kosta Konkordiјa“ u specijalnom jednočasovnom dokumentarcu