my so called lifeMoj takozvani život (My So Called Life) na Prvoj Plus od 22. novembra

Ova sada već kultna serija će od subote 22. novembra, svakog vikenda od 18.45h, biti emitovana na kablovskom kanalu Prva Plus. Iako je prvo prikazivanje imala sredinom devedesetih i danas je vrlo aktuelna I gledana. Veliko interesovanje je izazvala kod tinejdžerske populacije, jer se bavi bitnom socijalnom tematikom za mlade.

Povezana vest:  Nova serija "VETERINAR SA PLAŽE BONDAJ" na Animal Planet kanalu

Glavna junakinja Anđela Čejs (Kler Dens) potpuno nesigurna, stidljiva i sa ogromnim nedostatkom samopouzdanja, u srednjoj školi upoznaje „ljubav svog života“ Džordana Katalana (Džerad Leto), a u njihovim avanturama im se pridružuju i njihovi problematični prijatelji. Serija koja je najbliže došla do razotkrivanja misterije tinejdžerskog seksa i onog „šta devojčice žele“.

Moj takozvani život je prva serija koja je progovorila o stvarima kao što su homofobija, homoseksualnost, ovisnost i alkoholizam. Glavna glumica Kler Dens, kojoj je ova uloga donela I nagradu Zlatni globus, iako je imala samo 15 god. Vec tada je pokazala svoj veliki talenat, a da su svi bili u pravu kada su joj prorekli sjajnu glumacku karijeru, govori I cinjenica da je osvojila jos 2 zlatna globusa(2011,2012) za ulogu Keri Matison u mega popularnoj seriji Domovina (Homeland).

Povezana vest:  OD 14. NOVEMBRA, RADNIM DANIMA U 14 ČASOVA NA TV PRVA, Počinje horor serija “VAMPIRSKI DNEVNICI”

Uloge: Kler Dens, Džerad Leto, Bes Armstrong, Vilson Kruz, Devon Gumersal. A.J. Langer