Geordie Shore 10GEORDIE SHORE AVANTURA SE NASTAVLJA!!!

Džordijevci su se vratili u Njukasl i partijanje i ludovanje u rodnom gradu se nastavlja. Osam starih članova ekipe je na okupu – Gary, Charlotte, Holly, Scott, Marnie, Aaron, James i Kyle – a ovaj put im se pridružuju dvoje novajlija, Chloe i Nathan, koji obećavaju da će napraviti HAOS!
Mnogo vode je proteklo rekom Tajn od kad su se ovi ukućeni upoznali i spojili, a deset sezona Geordie Shore serije je dokaz da su svašta zajedno proživeli. Prijateljstva, romanse, svađe, mirenja, odlaske i vraćanja… zato ne čudi što se neka od pitanja iznova ponavljaju. Da li će Charlotte i Gary obnoviti svoju vezu? Hoće li Holly i Kyle uspešno prevazići sve izazove? Da li su Aaron i Marnie raskinuli zauvek ili tračak nade ipak postoji? I da li će Aaron i Scott prestati da se svađaju oko devojaka? Ok, za Arona i Scotta niko ne može da garantuje, ali jedno je sigurno – kada se ova disfunkcionalna porodica opet spoji, ništa nije onako kako se čini na prvi pogled i od sigurne ludnice ih deli samo nekoliko čašica tekile…
Standardna ekipa, pojačana sa dva nova člana, garantuje dramu, zabavu i dobro poznatu atmosferu koja vlada u kući najpoznatijih Džordijevaca.
U ovoj sezoni oprostićemo se od Jamesa Tindalea i njegove famozne „šala na stranu“ frizure. Ukućani će njegov odlazak iz Geordie Shore ekipe doživeti vrlo emotivno i burno, a kada i kako će saopštiti da napušta šou u kojem je učestvovao od prvog dana saznaćete uskoro. Verujte nam da tu epizodu ne želite da propustite!
Sa dva nova Džordija spremnim da začine stvari, deseta sezona obećava više ludila nego ikad do sad! Kako će devojke reagovati na Chloe i da li će momci prihvatiti Nathana u svoju ekipu? Gledajte i saznajte od nedelje, 19. aprila u 22:20, samo na MTV kanalu!
P: nedelja, 19.4 @ 22:20
R: ponedeljak i četvrtak @ 22:40 i sreda @ 23:30

Povezana vest:  Novi likovi u seriji Ljudi sa Menhetna