Aeon FluxANIMIRANA SF SERIJA O AGENTICI AEON FLUX NA MTV KANALU

Ljubitelji akcionih SF animiranih serija spremite se! Na MTV kanal se vraća kultno ostvarenje »Aeon Flux«. Sigurno ste gledali ovaj film sa prelepom Charlize Theron, koji je upravo nastao po ovom crtanom serijalu Petera Chunga. MTV vam od nedelje u 21:30 predstavlja ovu izvanrednu animiranu seriju o tajnoj agentici Aeon Flux.
Aeon se prvi put se predstavila MTV gledaocima davne 1991. kroz kratke animirane filmove koji su bili deo »Liquid Television« serije. Likovi su veoma brzo dostigli kultni status i 1995. MTV je emitovao prvu polučasovnu epizodu samostalne serije posvećenu ovoj akcionoj divi.
Hvaljen od strane fanova i kritike zbog svog avantgardnog pristupa animaciji i naučno fantastičnom pripovedanju, »Aeon Flux« donosi futurističku priču o lepoj i neustrašivoj ubici i njenom ponekad neprijatelju, a ponekad ljubavniku Trevoru Goodchildu. Svaka epizoda ima zasebnu radnju, a povezuje ih tajna misija koju Aeon treba da ostvari. Serija obiluje vrhunskom borbom i zastrašujućim stvorenjima, a dešavanje je smešteno u mračnu, futurističnu zemlju Monica, nastanjenu mutantima, neobuzdanim robotima i anarhistima. Zadatak agentice Aeon Flux je najčešće da se infiltrira u okruženje susedne zemlje Bergna kojom vlada ozloglašeni Trevor. Ove dve zemlje su bile podeljene zidom i smrtonosnim zamkama koje Aeon uspešno izbegava zahvaljujući svojim akrobatskim sposobnostima.
Aeon Flux je neustrašiva i ne čeka da vidim ko ili šta vreba iza ugla, ona odmah kreće u akciju! Laka na oružju, i bez obzira na posledice, kada joj neko stvorenje stane na put odmah ga liši života, ali sa puno stila. Iako je Aeon često suočena sa preranom smrti tokom svojih misija, ona uspeva da se izvuče i nastavlja da živi u srcima zagriženih fanova … i na MTV kanalu!

Povezana vest:  Lepoticu iz 'Tračare', Blejk Lajvli progonio ludi fan

AEON FLUX
P: nedelja, 19.4 @ 21:30
R: utorak i sreda @ 21:50