bbc top gear logoKlarkson udario producenta zbog stresa i sumnje na rak

Bivši voditelj „Top gira“ (Top Gear) Džeremi Klarkson otkrio je da je dana kada je udario producenta te emisije o automobilima bio pod velikim stresom, jer je mislio da najverovatnije ima rak, prenosi danas britanski Bi-Bi-Si (BBC).
Klarkson je u svojoj kolumni za Sandej tajms (Sunday Times) rekao da se incident sa producentom desio na za njega „najstresniji dan… u 27-godišnjoj karijeri na BBC“, ali je dodao da drugi ljudi koji se suočavaju sa stresom „uspevaju da se sa njim izbore mnogo bolje od njega“.
On je naveo i da je kasnije utvrdio da čvorić na njegovom jeziku nije rak.
Klarkson je izbačen iz „Top gira“ u martu, zbog fizičkog napada na producenta Ojsina Tajmona, u kojem mu je rasekao usnu.
U kolumni za Sandej tajms Klarkson je napisao da mu je dva dana pred „frku“ sa izraslinom na jeziku lekar rekao da ona najverovatnije znači da ima rak i da mora odmah da ode na dodatna ispitivanja.
-Nisam to mogao. Bili smo usred ‘Top gir’ serije. A ‘Top gir’ uvek ima prednost – napisao je Klarkson.
On je, takođe, opisao svoju opsesiju vođenjem „Top gira“, naročito posle razvoda i smrti majke, kao i da je pošto mu ugovor nije obnovljen imao „ogroman“ osećaj gubitka.
-To je bila opsesivna stvar, globalno čudovište sa mnogo pipaka koje je bio disfunkcionalno i nespretno i ludo, ali ja sam ga strasno voleo. Voleo sam ga kao sopstveno dete. Osećao sam se bolesno, jer pošto sam izgubio dom i majku, sa još više posvećenosti sam se bacio na posao, i onda sam, idiotski, uspeo da i njega izgubim – napisao je Klarkson.
Dodao je da je prvo, pošto je dobio otkaz, pomislio da više neće raditi na televiziji, ali da sada planira da „pokupi (razbijene) komadiće“ i stvori drugi šou o automobilima, mada ne zna da li će raditi sa svojim kosaradnicima u „Top giru“ – Džejmsom Mejom I Ričardom Hamondom.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Nova gazdarica na farmi je Katarina!