andrej-maricic-zivot-sa-prirodom-065Još suroviji „Život u prirodi“ od 2. maja na kanalu  „Lov i ribolov“

Andrej Maričić je ovaj put u teškoj zimskoj opremi! Autor i voditelj serijala koji je pridobio pažnju velikog broja gledalaca vraća se na male ekrane u drugoj sezoni „Života u prirodi“. Posle šest meseci snimanja očekuje nas dvadeset uzbudljivih epizoda, a premijera prve je 2. maja, u 22 sata, na kanalu „Lov i ribolov“ SBB kablovske mreže.
Zima je iza nas, a Andrej će je po mnogo čemu pamtiti. U drastično ekstremnijim uslovima zavejanih pejsaža Srbije, on će pokušati da pronađe „zajednički jezik“ sa nepredvidivom prirodom i svim njenim opasnostima. Čekaju ga duboki kanali pećine iznad Uvca puni slepih miševa, pešterski katuni, medveđe jazbine Tare i Mokre Gore, zaleđeni vodopadi, susreti sa vukovima, veprovima, divljim mačkama, veličanstvenim beloglavim supovima, ali i retkim starosedeocima Kopaonika i Golije sa kojima će prebroditi najsnažnije snežne oluje.
Usred surove, netaknute prirode, steći će i novog, četvoronožnog prijatelja.
„Srpski Ber Grils“, kako ga domaća publika uveliko zove, Andrej Maričić je takođe i specifični vuk samotnjak. Bez kamermana i potpuno sam on je, kako kaže, „svoj na svome“ i tako najbolje funkcioniše. Tom drastičnom, ali više nego edukativnom metodom, on odgovara na pitanja kako pojedinac može opstati u surovoj divljini, ali i kakve prirodne lepote krije naša zemlja, daleko od buke i stresa u gradovima.
Andrejeve nove avanture pratićemo svakog dana u 14, 16, 06h, a „Lov i ribolov“ možete pronaći na 265. poziciji SBB kablovske mreže.

Povezana vest:  OSTALO JE SAMO SEDAM DANA DO POČETKA NAJIMPRESIVNIJEG PROJEKTA: Željko Mitrović otkrio šta gledaoce očekuje na spektakularnoj ceremoniji otvaranja "ZADRUGE 2"!