bitka za ctrl 2 sezona

Ekskluzivna premijera druge sezone serije „BITKA ZA CTRL“ 1. junaA u 22:00 sata na AMC kanalu

Sve ljubitelje serije Bitka za CTRL (u originalu Halth & Catch Fire), AMC će obradovati premijernim prikazivanjem druge sezone, od 1. juna u 22:00 sata, ekskluzivno na AMC kanalu. Ova originalna serija AMC produkcije, emitovaće se u Srbiji samo 24 sata nakon svoje premijere u Americi, a za sve gledaoce koji žele da se podsete nekih epizoda i nadoknade propušteno iz prve sezone, očekuje Bitka za CTRL maraton, koja će biti prikazana pred sam početak druge sezone, 1. juna u 14:00 sati.
Radnja je smeštena u mart 1985, više od godinu dana kako je Džo MekMilan (Lee Pace) zapalio kamion pun Kardifovih računara, što je bilo poslednje u nizu samodestruktivnih dela kojima je uništio rad svog tima: Gordona Klarka (Scoot McNairy), Done Klark (Kerry Bishé), Kameron Hou (Mackenzie Davis) i Džona Bosvorta (Toby Huss). Lekcija koju su naučili je teška, ali jasna: istoriju kroje samo zaista revolucionarne ideje.
Novi tehnološki proboj predstavlja pretnju za novoosnovanu kompaniju, Mjutini, koju su pokrenule Dona i Kameron. Vizija koju je Kameron imala, pretplatnički servis putem kog će ljudi moći da igraju igrice on lajn, postaje stvarnost. Ali firma se suočava sa finansijskim problemima, a ograničene performanse računara i nedostatak novih igara, mogu ozbiljno da ugroze njeno dalje poslovanje. Ukoliko žele da kompanija opstane, njih dve će morati da promene način organizovanja i uvedu inovacije. Kako sve veći broj korisnika počinje da koristi Mjutini za on lajn četovanje, Dona favorizuje društvene aspekte servisa, dok se Kameron zalaže za razvoj igara. Ovo stvara sve veću tenziju između njih i unutar kompanije, a ideju o razvoju poslovanja bez zvaničnog vođe, koju je Kameron imala, postaje sve teže ostvariti.

Povezana vest:  Najbolje turske serije od sada na novom kanalu u okviru mts TV ponude