badi fanoviBadi Valastro družio se sa fanovima u UŠĆE Shopping Centeru

Badi Valastro, zvezda TLC kanala i jedno od najprepoznatljivijih TV lica širom sveta, boravio je u Beogradu tokom prvog i drugog juna. Čuveni „kralj torti“ u Beograd je došao kako bi upoznao fanove iz Srbije i kako bi promovisao programe o venčanjima koji će na TLC-u biti prikazani u junu, kao i novu sezonu serije „Stručnjak za torte“ koja će biti prikazana u septembru.
TLC kanal, koji je deo portofolija kompanije Discovery Networks, vodeći je ženski dokumentarni ,,lifestyle“ kanal u Srbiji, dok je Badi Valastro miljenik srpske publike i neko čiji su dolazak ljubitelji njegovih emisija intenzivno priželjkivali.
Badi je svoj dolazak iskoristio i za upoznavanje sa velikim brojem fanova u Srbiji, pa je tim povodom TLC kanal organizovao događaj u UŠĆE Shopping centru gde su svi zainteresovani bili u prilici da uživo vide Badija. Događaj je održan 1. juna, a voditelj programa bio je Ivan Ivanović, popularni TV voditelj. Tom prilikom, Badi Valastro odabrao je najbolje dekorisanu srpsku tortu, pri čemu su tri tipična srpska motiva koja su bila korišćena u dekoraciji, predložili fanovi stranice TLC Srbija na društvenoj mreži Facebook. Badi je birao izmedju tri torte koje su bile dekorisane tako da asociraju na Kalemgdan, Đavolju varoš i Novaka Đokovića, a kao najbolje dekorisanu odabrao je tortu sa motivom Đavolje varoši.

Povezana vest:  Hamilton: Odlično se slažem sa Botasom