FTWD Three Shot Pickup 4382 V2Alt

AMC potvrdio snimanje 15 epizoda druge sezone serije „Fear the Walking Dead“

AMC Global, internacionalna televizijska mreža, najavila je danas da je već naručeno snimanje 15 epizoda druge sezone jedne od najviše očekivanih serija ove godine, Fear the Walking Dead, koja će biti emitovana 2016. godine ekskluzivno na AMC kanalu. Kompanija je nedavno najavila da će gledaoci širom sveta imati priliku da celu prvu sezonu ove serije prate istovremeno sa američkom premijerom. Početak prikazivanja u centralnoj Evropi najavljeno je za 24. avgust u 3:00 po ponoći, sa reprizom u 22:00h istog dana po lokalnom vremenu.
AMC Global pokrenut je krajem 2014. godine i dostupan je u više od 125 zemalja širom Latinske Amerike, Evrope, Azije, Afrike i Bliskog Istoka.

Povezana vest:  DA LI U APOKALIPTIČNOM SVETU IMA MESTA ZA LJUBAV?

O seriji „Fear the Walking Dead“

Smeštena u isti univerzum kao The Walking Dead, Fear the Walking Dead je drama koja istražuje nastupanje zombi apokalipse kroz prizmu razrušene porodice. U gradu u koji ljudi dolaze da bi pobegli, sakrili tajne i zakopali svoju prošlost, misteriozna epidemija preti da poremeti i to malo stabilnosti koju su pedagog Medison Klark i profesor engleskog Travis Manava uspeli da steknu. Svakodnevni pritisak uklapanja dve porodice uz borbu sa ogorčenom, napetom decom koja beže od stvarnosti prelazi u pozadinu kada društvo počne da se raspada. Forsirana evolucija i neophodno preživljavanje najjačih stupa na scenu, a naša disfunkcionalna porodica mora da se ili presabere ili suoči sa mračnom istorijom.
Seriju su producirali Robert Kirkman (Robert Kirkman), Gejl En Hurd (Gale Anne Hurd), Greg Nikotero (Greg Nicotero), Dejvid Alpert (David Alpert) i organizator snimanja Dejvid Erikson (David Erickson) i producentska kuća AMC Studios. Glavne uloge igraju Kim Dikens (Kim Dickens) kao Medison, Klif Kurtis (Cliff Curtis) kao Travis, Frenk Dilejn (Frank Dillane) kao Nik, Ališa Debnam Karej (Alycia Debnam – Carei) kao Ališa, Elizabet Rodrigez (Elizabeth Rodriguez) kao Lisa, Ruben Blejds (Ruben Blades) kao Danijel, Mercedes Mejson (Mercedes Mason) kao Ofelia i Lorenco Džejms Henri (Lorenzo James Henrie) kao Kris.

Povezana vest:  Pinkova zvezdica spektakularnim nastupom raznežila žiri!