24 cast season8 01

Kifer Saterlend: Nikad više „24“

Holivudski glumac Kifer Saterlend izjavio je da se „definitivno neće vraćati“ u seriju „24 sata“.
Popularni glumac je u ovom hit trileru, koji se prikazivao na kanalu Foks od 2001. do 2010, tumačio lik antiterorističkog agenta Džeka Bauera. Prošle godine je pristao da još jednom reprizira ulogu u nastavku serije „24: Živi još jedan dan“.
-24 je zauvek završena priča za mene – kazao je Saterlend za BBC.
-To je jedan od najlepših darova koje sam dobio kao glumac – istakao je on, dodavši da će serija morati da nastavi bez njega.
-Želim da radim druge stvari – precizirao je 48-godišnji glumac koji se proslavio 1980-ih igrajući u filmovima kao što su „Izgubljeni dečaci“ i „Mladi revolveraši“.
-Voleo bih da nastavim da radim za televiziju. Iskustvo sa ’24 sati’ je bilo neverovatno. Bilo je lepo raditi nešto što ljudi zaista gledaju, u čemu uživaju – objasnio je on, dodavši da je u svojoj karijeri snimio nekoliko filmova koje gotovo niko nije video.
Mislim da trenutno ne postoji bolji mediji od televizije, zaključio je kanadski glumac koji trenutno promoviše svoje najnovije ostvarenje, „Forseken“, kaubojac u kom prvi put glumi zajedno sa svojim ocem Donaldom Saterlendom (80).

Povezana vest:  Man vs. woman