HBO3 3DHBO2 3D

HBO PREDSTAVLJA POTPUNO NOVI LINEARNI KANAL – HBO 3 HBO COMEDY POSTAJE HBO 2

HBO Europe, vodeća premium televizijska mreža u Evropi, s ponosom najavljuje novitete u svojoj regionalnoj programskoj ponudi, donoseći gledaocima najbolji televizijski sadržaj na svoja tri kanala – HBO, HBO 2 i HBO 3. Tri tematska kanala nude široki izbor vrhunskog HBO sadržaja, uključujući američku, ali i HBO Europe produkciju, dramski sadržaj i komedije, dokumentarce i hit filmove svih žanrova.

LANSIRANJE POTPUNO NOVOG KANALA – HBO 3

HBO 3 je potpuno novi linearni kanal posvećen serijama u udarnom terminu. HBO 3 će početi da se prikazuje 26. marta, od kada će gledaocima u regionu biti dostupan 24 sata dnevno.
HBO 3 gledaocima donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali i hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju, kao i serije iz HBO Europe originalne produkcije. Osim serija, novi kanal takođe donosi odabrane filmske naslove, koji će se prikazivati tokom dana ili u kasnijim večernjim terminima. Uz HBO 3 gledaoci će moći da uživaju i u vikend maratonima kompletnih sezona originalnih HBO serija.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Izmešane emocije posle Milanovg izlaska

HBO COMEDY POSTAJE HBO 2

Uz lansiranje novog kanala, HBO predstavlja još jednu novost u svojoj programskoj ponudi – od 21. marta HBO Comedy će postati HBO 2, linearni kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za čitavu porodicu. HBO 2 će se emitovati minimalno 20 sati dnevno, a programska ponuda će doneti bogati katalog filmova i TV serija – tokom dana ćemo prikazivati komedije, porodične filmove i dečji sadržaj, dok ćemo u večernjim satima gledaocima ponuditi sadržaj dramskoga žanra, komediju, trilere, akcione i horor filmove. HBO 2 je kanal za celu porodicu.
HBO kanal će i dalje ostati glavni kanal multiplexa, prikazujući premijere nagrađivane originalne produkcije, uključujući serije i dokumentarce iz američke ali i evropske originalne produkcije, kao i ekskluzivne filmske premijere najnovijih holivudskih blokbastera.HBO nudi sadržaj 24 sata dnevno, a sve ključne HBO originalne serije će se i dalje prikazivati simultano sa američkom premijerom upravo na ovom kanalu.

Povezana vest:  Podvig Nika Valende uživo na Discovery kanalu u noći između 2. i 3. novembra